FAQ items aan het laden...

BADKAMER SPOTJES – VERANDA SPOTJES – B DUTCH LED INBOUWSPOTS THE ESSENTIALS

 –  IP44 SETS en LOSSE ARMATUREN – 

Op zoek naar tijdloze badkamer spotjes, of mooie design spotjes voor onder de overkapping of veranda? Daarvoor zijn onze inbouwspots uitstekend geschikt. Binnen de B DUTCH collectie The Essentials bevinden zich ook een aantal spotjes die in de badkamer en buiten onder een overkapping of veranda te gebruiken zijn. Op deze pagina ziet u de losse armaturen waarbij u de GU10 lichtbron en fitting apart bij kunt bestellen en als u naar beneden scrollt dan ziet u sets van een IP44 spot inclusief GU10 fitting en GU10 lichtbron.

Deze GU10 sets hebben een IP44 waarde, dit betekent dat ze spatwaterdicht zijn. U kunt ze in de badkamer en buiten onder de veranda of overkapping plaatsen. Indien de afstand van de bodem van uw bad of douchebak tot de spot in het plafond minder is dan 225 cm hoog, dan moet u een IP65 set kopen waarin een MR16 (GU5.3) lichtbron zit met een fitting en dimbare driver/transformator van 12 Volt. Klik hier voor onze IP65 sets.

Bij B DUTCH koopt u topkwaliteit strakke design LED spotjes, LED inbouwspots voor betaalbare prijzen.

B DUTCH BADKAMERSPOTS – VERANDASPOTS IP44 – SETS

Deze sets hebben een IP44 waarde. Dit betekent dat ze spatwaterdicht zijn en buiten onder de veranda of terrasoverkapping en in de badkamer gebruikt kunnen worden. Let op: als de afstand tussen de bodem van uw bad of douchebak en de spot in het plafond minder is dan 225 cm (zone 1 in de badkamer), dan moet u IP65 waarde gebruiken, zie onze IP65 sets.

INCLUSIEF ARMATUUR, GU10 LICHTBRON EN FITTING

GU10 LED lichtbron B DUTCH
Fitting GU10 lichtbron B DUTCH