• Badkamermeubel B DUTCH Sorrento. De Sorrento is vervaardigd van Solid Surface Corian. Een zeer duurzaam hoogwaardig mat wit materiaal dat zeker niet vergeelt. B DUTCH produceert badkamermeubelen op 130 cm breedte in diverse modellen, materialen en kleuren. B DUTCH produceert in haar fabriek in Cuijk een unieke design collectie badmeubelen. Diverse modellen en geheel naar wens van de klant samen te stellen.

BADKAMERMEUBEL SERIE SORRENTO

Het B DUTCH Sorrento badkamermeubel is vervaardigd van topkwaliteit Solid Surface Corian. Het interieur is antracietgrijs plaatmateriaal. Dit prachtige design badkamermeubel wit, mat wit, is high end. Design, topkwaliteit materialen en afwerking tot in detail. Afhankelijk van de breedte die u kiest heeft de Sorrento één of twee lades naast elkaar. De diepte van de Sorrento is 47,5 cm, de hoogte van het ondermeubel is 42 cm (exclusief wastafel). De totale hoogte van het badkamermeubel is afhankelijk van uw keuze voor de wastafel dikte: 1,2cm, 5 cm of 10 cm. De lade heeft een verjongde greep, soft-close. De fronten en zijpanelen van de Sorrento zijn in verstek uitgevoerd. In de lade is een sifon uitsparing aangebracht. De Sorrento wordt geleverd inclusief verstelbaar ophangsysteem.

Hieronder staat een voorbeeld per breedte, maar het Sorrento design wastafelmeubel wordt in onze fabriek in Cuijk voor u op maat gemaakt. U kunt het Sorrento badkamermeubel zelf in onze badkamermeubel configurator samen stellen, of u neemt contact met ons op om u daarmee te helpen. In onze fabrieksshowroom in Cuijk staat een versie van de Sorrento opgesteld.

Hoe u de Sorrento zelf kunt samen stellen?
In de Sorrento badkamermeubel configurator kiest u:

  • breedte (80 cm, 90 cm, 100 cm, 110 cm, 120 cm, 130 cm, 140 cm, 150 cm, 160 cm, 170 cm, 180 cm, 190 cm, 200 cm, 210 cm, 220 cm, 230 cm of 240 cm)
  • de positie van de wasbak (enkele wasbak in het midden, enkele wasbak rechts, enkele wasbak links, twee wasbakken of één grote wasbak)
  • het model wastafel (B DUTCH heeft verschillende modellen in haar collectie)
  • daarnaast heeft u diverse opties voor bijvoorbeeld een stopcontact in de lade, een extra binnenlade en een luxe inlegmat

Probeer onze Sorrento badkamermeubel configurator gewoon eens uit! U kunt uw selectie afdrukken, en we zijn dichtbij om u te helpen.
Dat kan per e-mail, maar we kunnen ook samen met u door de configurator heen lopen!

Voor de montage van het badkamermeubel hebben we een instructie video gemaakt. Op de pagina Instructies vindt u ook de tekeningen, handleidingen e.d. van dit meubel.

VOORBEELDEN VAN MOGELIJKE UITVOERINGEN VAN DE SORRENTO