BADKAMERMEUBEL SERIE SIENA

Het B DUTCH Siena badkamermeubel is vervaardigd van topkwaliteit Solid Surface Corian. Het interieur is antracietgrijs plaatmateriaal. Dit prachtige design badkamermeubel wit, mat wit, is high end. Design, topkwaliteit materialen en afwerking tot in detail. De Siena heeft een diepte van 42,5 cm, het ondermeubel heeft een hoogte van 30 cm en de vrijhangende wastafel is 10 cm dik. Afhankelijk van de breedte die u kiest heeft de Siena één tot en met vier lades naast elkaar, Tip-on, Soft-close. Bij het badkamermeubel wordt een verstelbaar ophangsysteem meegeleverd.

Hieronder staat een voorbeeld per breedte, maar het Siena design wastafelmeubel wordt in onze fabriek in Cuijk voor u op maat gemaakt. U kunt het Siena badkamermeubel zelf in onze badkamermeubel configurator samen stellen, of u neemt contact met ons op om u daarmee te helpen. In onze fabrieksshowroom in Cuijk staat een versie van de Siena opgesteld.

Hoe u de Siena zelf kunt samen stellen?
In de Siena badkamermeubel configurator kiest u:

  • breedte (80 cm, 90 cm, 100 cm, 110 cm, 120 cm, 130 cm, 140 cm, 150 cm, 160 cm, 170 cm, 180 cm, 190 cm, 200 cm, 210 cm, 220 cm, 230 cm of 240 cm)
  • de positie van de wasbak (enkele wasbak in het midden, enkele wasbak rechts, enkele wasbak links, twee wasbakken of één grote wasbak)
  • het model wastafel (B DUTCH heeft verschillende modellen in haar collectie)
  • daarnaast heeft u diverse opties voor bijvoorbeeld een stopcontact in de lade, een extra binnenlade en een luxe inlegmat

Probeer onze Siena badkamermeubel configurator gewoon eens uit! U kunt uw selectie afdrukken, en we zijn dichtbij om u te helpen.
Dat kan per e-mail, maar we kunnen ook samen met u door de configurator heen lopen!

Voor de montage van het badkamermeubel hebben we een instructie video gemaakt. Op de pagina Instructies vindt u ook de tekeningen, handleidingen e.d. van dit meubel.

VOORBEELDEN VAN MOGELIJKE UITVOERINGEN VAN DE SIENA