• Roma badkamermeubelen van B DUTCH. Luxe maatwerk badkamermeubelen, badkamerkasten, badmeubel. Wastafelmeubel Roma is leverbaar in diverse maten en uitvoeringen, ook op maat.

BADKAMERMEUBEL SERIE ROMA

Het B DUTCH Roma badkamermeubel kunt u naar wens samenstellen. Op deze pagina tonen we u enkele voorbeelden van ons design team. Dit prachtige design wastafelmeubel is high-end. Design, topkwaliteit materialen en afwerking tot in detail. Wastafelmeubel Roma heeft twee lades in de hoogte en afhankelijk van de breedte heeft de Roma één tot twee lades naast elkaar. De bovenste lade(s) is voorzien van een sponning in het front, soft-close. De onderste lade(s) zijn tip-on / soft-close. Even aanraken en dan gaan ze open, en bij sluiten even aanraken en ze sluiten zelf. De Roma heeft een diepte van 47,5 cm en het ondermeubel heeft een hoogte van 50 cm. De Solid Surface Corian wastafel heeft een dikte van 5 cm of 10 cm, die keuze is aan u. Net zoals u zelf kunt kiezen voor het aantal wasbakken en de vorm van uw wastafelblad. Bij uw badkamermeubel krijgt u een verstelbaar ophangsysteem meegeleverd.

Hieronder staat een voorbeeld per breedte, maar het Roma design wastafelmeubel wordt in onze fabriek in Cuijk voor u op maat gemaakt. U kunt het Roma badkamermeubel zelf in onze badkamermeubel configurator samen stellen, of u neemt contact met ons op om u daarmee te helpen. In onze fabrieksshowroom in Cuijk staat een versie van de Roma opgesteld.

Hoe u badkamermeubel Roma zelf kunt samen stellen?
In de Roma badkamermeubel configurator kiest u:

  • breedte (80 cm, 90 cm, 100 cm, 110 cm, 120 cm, 130 cm, 140 cm, 150 cm, 160 cm, 170 cm, 180 cm, 190 cm, 200 cm, 210 cm of 220 cm)
  • de kleur van het gespoten vochtwerend MDF in de kleur die u wenst
  • de positie van de wasbak (enkele wasbak in het midden, enkele wasbak rechts, enkele wasbak links, twee wasbakken of één grote wasbak)
  • de dikte van het wastafelblad, 5 of 10 cm
  • daarnaast heeft u diverse opties voor bijvoorbeeld een stopcontact in de lade en een luxe inlegmat

Probeer onze Roma badkamermeubel configurator gewoon eens uit! U kunt uw selectie afdrukken, en we zijn dichtbij om u te helpen.
Dat kan per e-mail, maar we kunnen ook telefonisch samen met u door de configurator heen lopen! En u bent ook welkom in onze fabrieksshowroom in Cuijk.

Voor de montage van het badkamermeubel hebben we een instructie video gemaakt. Op de pagina Instructies vindt u ook de tekeningen, handleidingen e.d. van dit meubel.