Solid Surface badkamermeubel

Een Solid Surface badkamermeubel? Dat kan bij B Dutch!

Een badkamermeubel met een matte afwerking, die fluweelzacht aanvoelt en ook nog eens makkelijk in onderhoud? Dat is een Solid Surface badkamermeubel! Naast een prachtig design is dit materiaal ook nog eens enorm sterk, duurzaam en kent het vele andere voordelen. Kortom; bent u op zoek naar een kwalitatief hoogwaardige design badkamermeubel? Dan is Solid Surface wat u zoekt!

 

Wat zijn de voordelen van een Solid Surface badkamermeubel?

Met stip op nummer één van voordelen is dat Solid Surface naadloos verlijmd kan worden waardoor er een zeer hygiënische design ontstaat. Een Solid Surface badkamermeubel zonder naden zorgt ervoor dat het makkelijk te onderhouden en reinigen is. Daarnaast is Solid Surface sterk vuilafstotend en niet poreus. Hierdoor ontstaan er geen vlekken en blijft het materiaal jarenlang mooi.

 

Is een badkamermeubel in Corian© of HI-MACS© kleurvast?

Solid Surface is de verzamelnaam voor een groep duurzame oppervlaktematerialen. Het kan onderverdeeld worden in een groep op basis van acryl en op basis van polyester. B Dutch vervaardigd zijn badkamermeubels altijd uit Corian© of HI-MACS© in zijn eigen fabriek in Cuijk. Deze A merken binnen de Solid Surface wereld  zijn uitermate duurzaam en sterk. Waar Solid Surface badkamermeubels op basis van polyester, of andere kunststof badkamermeubelen,  in de loop van de jaren zullen vergelen blijven badkamermeubels van Corian© of HI-MACS© altijd  kleurvast.

 

Badkamermeubel in Corian© of HI-MACS©

B Dutch werkt in zijn Solid Surface badkamermeubel collectie zowel met Corian© als met HI-MACS©. Naast de toonaangevend collectie die te koop is in de webshop is het ook mogelijk een maatwerk badkamermeubel of maatwerk wastafel te maken geheel in Solid Surface. Voor inspiratie van maatwerk wastafelmeubels kunt u kijken in onze fotogalerie. Graag verwelkomen wij u ook in onze fabrieksshowroom waar diverse Solid Surface badkamermeubels staan gepresenteerd. Wanneer u kiest voor een badkamermeubel volledig in Solid Surface kan deze bijvoorbeeld naadloos verlijmd worden met een Solid Surface bad. Door uw badkameropstelling volledig in elkaar over te laten vloeien profiteert u maximaal van de voordelen van dit bijzonder materiaal!

 

Binnen 6 weken uw Solid Surface badkamermeubel in huis

Doordat B Dutch werkt met een eigen ontwerpersteam én fabriek is alles gevestigd onder één dak. De korte lijnen zorgen voor een snel proces waardoor we doorgaans uw Corian© badkamermeubel of HI-MACS© badkamermeubel binnen 6 weken kunnen leveren. Voor actuele levertijden kunt u altijd contact met ons opnemen.

 

Maatwerk badkamermeubel in Solid Surface? Het ontwerpersteam adviseert u graag!

Heeft u heel veel ideeën maar weet u nog niet zo goed hoe deze samen komen tot een eigentijds badmeubel ontwerp? Of wellicht heeft u specifieke wensen voor uw Solid Surface badkamermeubel? Het ontwerpersteam, onder leiding van Luciën van de Ven, denkt graag met u mee! Voor een afspraak met één van de ontwerpers kunt u contact opnemen per e-mail: info@bdutch.nl of telefonisch via 0485-442217.