Solid Surface Badkamermeubel 2017-07-21T13:33:12+00:00

Een Solid Surface badkamermeubel? Dat kan bij B Dutch!

Een badkamermeubel met een matte afwerking, die fluweelzacht aanvoelt en ook nog eens makkelijk in onderhoud? Dat is een Solid Surface badkamermeubel! Naast een prachtig design is dit materiaal ook nog eens enorm sterk, duurzaam en kent het vele andere voordelen. Kortom; bent u op zoek naar een kwalitatief hoogwaardige design badkamermeubel? Dan is Solid Surface wat u zoekt!

Wat zijn de voordelen van een Solid Surface badkamermeubel?

Met stip op nummer één van voordelen is dat Solid Surface naadloos verlijmd kan worden waardoor er een zeer hygiënische design ontstaat. Een Solid Surface badkamermeubel zonder naden zorgt ervoor dat het makkelijk te onderhouden en reinigen is. Daarnaast is Solid Surface sterk vuilafstotend en niet poreus. Hierdoor ontstaan er geen vlekken en blijft het materiaal jarenlang mooi.

Is een badkamermeubel in Corian© of HI-MACS© kleurvast?

Solid Surface is de verzamelnaam voor een groep duurzame oppervlaktematerialen. Het kan onderverdeeld worden in een groep op basis van acryl en op basis van polyester. B Dutch vervaardigd zijn badkamermeubels altijd uit Corian© of HI-MACS© in zijn eigen fabriek in Cuijk. Deze A merken binnen de Solid Surface wereld  zijn uitermate duurzaam en sterk. Waar Solid Surface badkamermeubels op basis van polyester, of andere kunststof badkamermeubelen,  in de loop van de jaren zullen vergelen blijven badkamermeubels van Corian© of HI-MACS© altijd  kleurvast.

 

Badkamermeubel in Corian© of HI-MACS©

B Dutch werkt in zijn Solid Surface badkamermeubel collectie zowel met Corian© als met HI-MACS©. Naast de toonaangevend collectie die te koop is in de webshop is het ook mogelijk een maatwerk badkamermeubel of maatwerk wastafel te maken geheel in Solid Surface. Voor inspiratie van maatwerk wastafelmeubels kunt u kijken in onze fotogalerie. Graag verwelkomen wij u ook in onze fabrieksshowroom waar diverse Solid Surface badkamermeubels staan gepresenteerd. Wanneer u kiest voor een badkamermeubel volledig in Solid Surface kan deze bijvoorbeeld naadloos verlijmd worden met een Solid Surface bad. Door uw badkameropstelling volledig in elkaar over te laten vloeien profiteert u maximaal van de voordelen van dit bijzonder materiaal!

Binnen 6 weken uw Solid Surface badkamermeubel in huis

Doordat B Dutch werkt met een eigen ontwerpersteam én fabriek is alles gevestigd onder één dak. De korte lijnen zorgen voor een snel proces waardoor we doorgaans uw Corian© badkamermeubel of HI-MACS© badkamermeubel binnen 6 weken kunnen leveren. Voor actuele levertijden kunt u altijd contact met ons opnemen.

Maatwerk badkamermeubel in Solid Surface? Het ontwerpersteam adviseert u graag!

Heeft u heel veel ideeën maar weet u nog niet zo goed hoe deze samen komen tot een eigentijds badmeubel ontwerp? Of wellicht heeft u specifieke wensen voor uw Solid Surface badkamermeubel? Het ontwerpersteam, onder leiding van Luciën van de Ven, denkt graag met u mee! Voor een afspraak met één van de ontwerpers kunt u contact opnemen per e-mail: info@bdutch.nl of telefonisch via 0485-442217.

CON TACT
WEBSHOP

DUURZAME KWALITEIT

Het eigen ontwerpersteam van B Dutch kan u helpen bij de inrichting van uw badkamer. In de fabrieksshowroom in Cuijk krijgt u een duidelijk beeld van onze badkamerconcepten. Neem ook een kijkje in de fabriek en zie dat onze vakmensen uitsluitend werken met de beste kwaliteit materialen. Omdat we alles in eigen huis hebben kunnen we u , in relatie tot de duurzame kwaliteit en hoogstaande afwerking, lage prijzen bieden.

Heeft u vragen over een badkamermeubel of wilt u een afspraak maken om de fabrieksshowroom te bekijken? Neem dan contact met ons op.

B DUTCH DESIGN

Proef de unieke sfeer van de B Dutch design badkamerconcepten. Maak een afspraak voor een bezoek aan onze fabrieksshowroom in Cuijk. 

Toonaangevende badkamermeubelen vindt u bij B Dutch

Bent u op zoek naar een badkamermeubel en wilt u kiezen uit een breed scala aan materialen, kleuren, indelingen en afmetingen? Dan bent u bij B Dutch aan het juiste adres. Wij ontwerpen en produceren toonaangevende sanitair producten voor zowel de zakelijke als particuliere klant. Het ontwerpersteam, onder leiding van Luciën van de Ven, houdt zich iedere dag bezig met het ontwikkelen van nieuwe badkamermeubels die te koop zijn in de webshop alsook het ontwerpen van specifieke aanvragen voor maatwerk badkamermeubels.

De beste kwaliteit, de laatste designs voor de laagste prijs

Bij B Dutch werken wij iedere dag hard om u de beste kwaliteit badkamermeubels te leveren voor de laagste prijs. Zo willen wij de laatste badmeubel trends beschikbaar maken voor een breder publiek zodat ook u kunt genieten van een prachtige badkamer. Daarnaast kunnen wij door eigen productie korte levertijden garanderen en heeft u binnen 6 weken uw (maatwerk) badkamermeubel in huis!

B Dutch werkt met duurzame materialen zoals Solid Surface

Kenmerkend voor de sanitair producten van B Dutch is het gebruik van het materiaal Corian®. De wastafels die wij vervaardigen voor de badkamermeubels zijn altijd gemaakt van Corian® of HI-MACS®. Door te werken met dit oersterke en hygiënische materiaal komt functionaliteit en esthetiek samen. Combineer deze mat witte wastafels met onderkasten uitgevoerd in RAL gespoten MDF, prachtige hout fineren of luxe melamine. Daarnaast kunt u ook kiezen voor een compleet  Corian®. Op deze manier profiteert u maximaal van de voordelen van dit bijzondere materiaal!

Maatwerk badkamermeubel of direct aankopen via de webshop?

B Dutch maakt het mogelijk om te kiezen uit een toonaangevende collectie badkamermeubels, te koop in de webshop, die garant staan voor design, kwaliteit en duurzaamheid. Daarnaast is het ook mogelijk om deze designs in een door u opgegeven afmeting te laten maken óf een compleet eigen maatwerk badkamermeubel te laten ontwerpen. Wanneer u kiest voor een badmeubel op maat heeft u alle vrijheid in het kiezen van materialen, kleuren en indelingen. Wij adviseren u graag in onze fabrieksshowroom te Cuijk. Hier hebben we een aantal fraaie opstellingen die u zullen doen verbazen naar de mogelijkheden! Uiteraard bent u ook van harte welkom in onze fabrieksshowroom wanneer u een badkamermeubel uit de webshop collectie wilt aanschaffen. Wij laten u graag zien hoe de badkamermeubels worden vervaardigd en welk afwerkingsniveau wij hanteren. Neem voorafgaande aan uw bezoek zeker eens een kijkje in onze fotogalerie.

De B Dutch ontwerpen kenmerken zich door de strakke heldere lijnen gecombineerd met hoogwaardige materialen.

Luciën van de Ven, Eigenaar en ontwerper B Dutch

Vragen over een badkamermeubel?

Heeft u vragen over een badkamermeubel of wilt u een afspraak maken om de fabrieksshowroom te bekijken? Neem dan contact met ons op. Wij zijn maandag tot en met vrijdag telefonisch bereikbaar van 08:00 – 17:00 op 0485 – 44 22 17. U kunt natuurlijk ook een email sturen naar info@bdutch.nl. Doorgaans heeft u binnen twee werkdagen reactie. Voor actuele openingstijden van de fabrieksshowroom kijkt u hier.