B DUTCH Interiors zoekt een stagiair(e) Commerciële Binnendienst.

Wij zijn op zoek naar een pro-actieve stagiair(e) Commerciële Binnendienst. Ben jij die accurate teamplayer die wij zoeken?

Waarom je bij ons stage wilt lopen:

– Unieke leermogelijkheden binnen een groeiend high-end Interieur label
– Zeer veel kennis aanwezig
– Gezellige en dynamische bedrijfscultuur
– Gedegen stagebegeleiding
– Veel vrijheid in werkzaamheden
– Stagevergoeding bespreekbaar

Wat ga je doen:

In deze uitdagende meewerk-stage ben je verantwoordelijk voor het ondersteunen van Marketing & Sales en Planning & Control. Je stelt offertes op, je houdt je bezig met de orderverwerking, je optimaliseert klant- en assortimentsgegevens en zorgt ervoor dat het communicatieproces met de klant uitstekend verloopt.

Deze stage vereist van jou: 

Je hebt een commerciële instelling en kunt snel schakelen; Je schiet graag te hulp en weet waar de prioriteiten liggen; Je volgt een relevante MBO/HBO opleiding; Beheerst de Nederlandse taal uitstekend in woord en geschrift; Bent zelfstandig én een teamplayer; Leergierig en accuraat; Kennis van Outlook, Word, Excel en bent niet onbekend met Pinterest; Organisatorisch sterk; Geen 9 tot 5 mentaliteit.

Over B DUTCH!

B DUTCH is een interior design label en producent in het luxe interieur segment. We ontwerpen onder andere luxe bedrijfs-, hotel- en woninginrichtingen incl. keuken-, badkamer- en sanitair producten/concepten.

Alle ontwerpen worden in-huis geproduceerd. Hiervoor gebruiken wij eigen, unieke productie-processen. Naast een toonaangevende collectie waarin telkens nieuwe producten worden ontwikkeld, staat B DUTCH bekend om haar maatwerk ontwerpen en de eigen productie hiervan.

De eigenheid van B DUTCH kenmerkt zich doordat wij ons direct op diverse markten begeven voor o.a. particulieren, bedrijven en architecten. Dit betekent zonder tussenhandel, maar direct ‘af fabriek’. Door de hele korte directe lijn klant – fabriek, krijgt de klant een optimale mix tussen prijs, zeer waardevolle product informatie/ advies over mogelijkheden en kan de klant direct meekijken met het (maatwerk) productieproces.

Interesse?

Spreekt deze stageplek jou aan en ben je 5 maanden beschikbaar voor 4 tot 5 dagen per week? Stuur dan jouw CV en motivatiebrief naar info@bdutch.nl o.v.v. Sollicitatie.

Meer informatie over het B DUTCH-label vind je op www.bdutch.nl