ONDERHOUDSVOORSCHRIFTEN SPIEGELS

ONDERHOUDSVOORSCHRIFTEN SPIEGELS

Een spiegel dient altijd volledig te worden drooggewreven na reiniging en/of na douchegebruik. Vocht tast namelijk de spiegel-laag aan de achterzijde aan. Telkens droogwrijven zorgt ervoor dat uw producten hun aantrekkelijkheid behouden, voorkomt schade aan uw producten en verlengt de levensduur. Bovendien vervallen bij niet correct gebruik en onderhoud alle garanties.

Badkamer spiegels met verlichting. LED. B Dutch programma moderne design badkamerspiegels voor op de badkamer met verlichting.
Badkamer spiegel met LED verlichting van B DUTCH. B DUTCH produceert oa. Corian wastafels, badkamermeubels en keukens.
Badkamer inspiratie bij B DUTCH. Laat onze ontwerpers meedenken met uw badkamer ideeën en badkamer ontwerpen.

BEZOEK DE B DUTCH FABRIEKSSHOWROOM IN CUIJK

Graag delen wij onze passie voor mooie materialen, vakmanschap en design en nodigen u uit voor een bezoek aan onze fabrieksshowroom. Het is ook mogelijk om samen met onze adviseurs even een kijkje te nemen in de fabriek waar topkwaliteit materialen worden verwerkt tot B DUTCH design producten voor badkamers, keukens, slaapkamers en woonkamers. Prachtige interieurobjecten perfect afgewerkt tot in detail. U kunt de fabrieksshowroom op doordeweekse dagen bezoeken zonder afspraak, maar dan bestaat de kans dat onze adviseurs bezet zijn. Toegang tot de fabriek zonder een van onze adviseurs is niet mogelijk. Wilt u goed geïnformeerd worden? Met een adviseur spreken die u helpt bij uw badkamer of keuken ontwerp? Maak dan een afspraak via het contactformulier op onze site.

B DUTCH fabriek Cuijk. Badkamer inspiratie of keuken inspiratie nodig? Bezoek de B DUTCH fabrieksshowroom in Cuijk. B DUTCH is een puur Nederlands design label voor luxe tijdloze badkamers, keukens en andere grote interieurelementen zoals kastenwanden en haarden. B DUTCH verkoopt direct af-fabriek aan de klant.