B Dutch en ontwerpteam 2017-10-08T12:29:45+00:00

TIJDLOOS, CREATIEF  &  INNOVATIEF
ONTWERP & PRODUCTIE by B DUTCH.

Toen Luciën van de Ven in 1999 zijn steenfabriek omvormde tot producent in badkamercomponenten in Belgisch hardsteen en Eikenhout, kon hij niet vermoeden welke vlucht zijn onderneming B DUTCH zou nemen anno 2017/2018.

Met een team van ca. 25, ontwerpt & produceert B DUTCH gehele interieurs zoals keukens en badkamercomponenten voor zowel de particuliere- als zakelijke markt in Nederland, België maar zeker ook wereldwijd.

Een innovatief en gedreven ambachtelijk Nederlands bedrijf met een grote fabrieksshowroom in Cuijk. Het is de wens van B DUTCH om mooie innovatieve interieurs betaalbaar aan iedereen aan te kunnen bieden. 

CONTACT
WEBSHOP

INNOVATIEVE DESIGN INTERIEURS

Anno 2017 ontwerpt en produceert Luciën van de Ven samen met zijn team innovatieve Design Interieurs. B DUTCH behoort tot een selectief kleine groep van officiële Corian® Quality members en is een geregistreerd verwerker van HI-MACS®. B DUTCH geeft 18 jaar productgarantie. 

B DUTCH vindt haar dagelijkse uitdaging in het continue vooruitstrevend te kunnen zijn in het maken van nieuwe combinaties van verschillende materialen, vormen en productiemethoden. Het gehele team is zeer goed op de hoogte van de laatste trends en getraind en gepassioneerd om de diverse mogelijkheden tegen hoge kwaliteitsstandaarden te realiseren.

vrijstaand ligbad, bad op pootjes, kunststof bad, ligbad Corian, ligbad Solid Surface, ligbad Himacs, design, B Dutch, af fabriek, Cuijk

ZAKELIJKE MARKT 

B DUTCH ontwerpt rechtstreeks voor particulieren maar kent ook een grote zakelijke klantenkring. We werken veel in opdracht van (interieur)architecten, aannemers, installateurs en speciaalzaken. We verwelkomen architecten en projectontwikkelaars graag in onze speciaal ingerichte presentatieruimte om de mogelijkheden met Solid Surface en andere hoogwaardige materialen te ervaren. Ons vakmanschap en geavanceerd machinepark stelt B DUTCH in de gelegenheid grootschalige projecten aan te nemen en deze tot in perfectie uit te voeren.

 B DUTCH kun je onder andere terugzien in de volgende (openbare) ruimtes:

 De Flint Theater, Amersfoort; Hilton Hotel, Den Haag; Hotel Roemer Visscher, Amsterdam; Luxor Theater, Rotterdam; Payvision Hoofdkantoor, Amsterdam; Rijksmuseum, Amsterdam; Schiphol Lounges, Amsterdam; Technolution, Gouda; Vondel Hotel, Amsterdam; Van Gogh museum, Amsterdam; Hoofdkantoor Unilever, Rotterdam; Van der Valk Hotel, Lent/ Nijmegen; Winkelcentrum Hoog Catharijne, Utrecht; Kids II Hoofdkantoor, Amsterdam

B DUTCH ONTWERP

Kenmerkend voor de ontwerpen zijn de strakke heldere lijnen gecombineerd met hoogwaardige materialen. Het materiaal Solid Surface ligt aan de basis van deze ontwerpen.