Bij B DUTCH maken we geen kunststof wastafels!

Veel wastafels van B DUTCH worden gemaakt van Corian HI-MACS Solid Surface. De twee beste merken Solid Surface zijn HI-MACS en Corian. Deze merken hebben Acryl als grondstof en deze grondstof zal nooit verkleuren. Producten op basis van Polyester vergelen/ verkleuren. Corian en HI-MACS zijn als grondstof duurder in aanschaf. B DUTCH is een topverwerker en werkt alleen maar met Acryl.

Omdat u bij B DUTCH rechtstreeks af fabriek koopt, zijn de prijzen laag. 

Het verschil tussen een kunststof wastafel (lees: Polyester) en een Solid Surface/ Corian wastafel zit ‘m ook in het ontbreken van naden en poriën waardoor een Solid Surface wastafel ook veel gemakkelijker schoon te maken is.

Met Solid Surface kan B DUTCH bovendien elke maat en elke afmeting wastafel maken. Staat uw wastafel er in onze webshop niet bij? Kom dan eens kijken in onze fabriek en showroom in Cuijk. Daar hebben we vele wastafels en andere sanitairproducten en keukens opgesteld. 

Voor een wastafel of een badkamermeubel op maat is ook het ontwerpersteam van B DUTCH u graag van dienst.

Via dit contactformulier kunt u een afspraak maken om naar Cuijk te komen, een vraag te stellen en/ of te vragen om een offerte.

Lounge ligbad B DUTCH. Ook maatwerk baden. Ligbaden, badkuipen, baden op maat gemaakt in alle vormen en afmeringen. Naadloos vervaardigd van Solid Surface Corian.
Toiletfonteinen uit de B Dutch collectie Corian design toilet fonteinen. B Dutch kent diverse series design Corian toiletfonteinen: fontein, toilet fonteintje, wc fonteintje, toilet fontein, wc fontein, wasbak toilet, wastafel toilet, wasbak wc. Topkwaliteit Corian die niet vergeelt! Ook maatwerk mogelijk.
B Dutch design waskommen. Vervaardig van topkwaliteit B-Solid. Dit materiaal lijkt qua uitstraling op Solid Surface Corian.

Op zoek naar een kunststof wastafel?

De meeste kunststof wastafels zijn gemaakt met grondstof Polyester. Dit materiaal verkleurt/ vergeelt binnen afzienbare tijd. Bij aankoop een mooie witte kleur, na enkele maanden geel. En een wastafel van kunststof heeft vaak onhygiënische naden. En als u per ongeluk knoeit met bijvoorbeeld een chemische stof, dan trekt die zichtbaar in het materiaal en is niet meer te verwijderen.

Corian wastafel Saint Barth. Een B DUTCH Solid Surface mat witte wastafel van Corian. Corian vergeelt niet. B DUTCH is een producent van hoogwaardige keukens en badkamers incl maatwerk direct af-fabriek tegen lage prijzen. Badkamermeubels, ligbaden, wastafels, douchebakken, toiletfonteinen, RVS kranen, LED verlichting, waanzinnige keramische tegels in alle formaten. Op maat worden de producten in de eigen fabriek in Cuijk gemaakt. U koopt rechtstreeks bij B DUTCH voor af-fabriek prijzen. B Dutch Showroom Design Badkamer
Ligbad LB Oval Round 1700 mm. Ligbaden van B Dutch. Dutch design ligbaden, badkuipen, losstaand baden, bad vrijstaand, vrijstaand ligbad en losstaande baden. Vervaardigd van topkwaliteit Solid Surface Corian, verkleurt niet. Ook op maat te maken.
Badkamermeubelen, wastafelmeubelen, wastafel kasten. B Dutch design badkamers en keukens
B Dutch design badkamers en keukens
B Dutch design badkamers en keukens

B DUTCH DESIGN

Proef de unieke sfeer van de B DUTCH design badkamerconcepten. Maak via dit B DUTCH-contactformulier een afspraak voor een bezoek aan onze fabriek en showroom in Cuijk.