GEBRUIKS- EN ONDERHOUDSVOORSCHRIFTEN TOILET, TOILETZITTING EN DEKSEL

GEBRUIKS- EN ONDERHOUDSVOORSCHRIFTEN

TOILET, TOILETZITTING EN DEKSEL

Alle B DUTCH producten zijn gemaakt van duurzame materialen. Maar ook deze materialen hebben specifieke eigenschappen waar u zeker rekening mee dient te houden. Lees ze goed door! De onderstaande gebruiksvoorschriften en onderhoudsvoorschriften zorgen ervoor dat uw producten hun aantrekkelijkheid behouden, voorkomen schade aan uw producten en verlengen de levensduur. Bovendien vervallen bij niet correct gebruik en onderhoud alle garanties.

1) Bij het reinigen van het toilet met bleekmiddelen of agressieve reinigingsmiddelen die oplosmiddelen bevatten (zie 2) moet u de zitting/deksel altijd omhoog plaatsen en bedekken om te voorkomen dat de dampen de afwerking van de zitting/deksel beschadigen.

2) Gebruik geen sponzen of schuurmiddelen om de zitting/deksel te reinigen. We raden het gebruik van bleekmiddelen of reinigingsmiddelen die oplosmiddelen zoals zuren, kalkaanslag verwijderaar, azijn of azijnzuur bevatten af, omdat deze kleurafwijkingen kunnen veroorzaken en zelfs de coating kunnen laten afschilferen.

3) We raden u aan om de zitting/deksel, inclusief de roestvrijstalen scharnieren, alleen met water en milde zeep te reinigen, grondig af te spelen en te drogen met een zachte doek. Belangrijk: verwijder eventuele resten reinigingsmiddel op de scharnieren, omdat deze de afwerking kunnen beschadigen met als gevolg oxidatie, kalkafzettingen en roest.

4) Wanneer het toilet kalkstrepen vertoont kun je gebruik maken van een “puimsteen voor toilet”. Deze zijn via internet op meerdere sites te bestellen.

5) LET OP: Je mag een softclose toiletzitting “NIET” handmatig zelf op het toilet aandrukken. Hierdoor gaat de softclose stuk en zal deze niet vergoed worden.

6) Als blijkt dat het bovengenoemde niet in acht genomen is, vervalt de garantie.

BEZOEK DE B DUTCH FABRIEKSSHOWROOM IN CUIJK

Graag delen wij onze passie voor Solid Surface Corian, B-Solid en Mineral Matt en nodigen u uit voor een bezoek aan onze fabrieksshowroom. Het is ook mogelijk om samen met onze adviseurs even een kijkje te nemen in de fabriek waar deze materialen worden verwerkt tot de B DUTCH design producten waarin vooral mat wit materiaal wordt verwerkt. In de fabriek kunt u het B DUTCH vakmanschap bewonderen.  U kunt de fabrieksshowroom op doordeweekse dagen bezoeken zonder afspraak, maar dan bestaat de kans dat onze adviseurs bezet zijn. Toegang tot de fabriek zonder een van onze adviseurs is niet mogelijk. Wilt u goed geïnformeerd worden? Met een adviseur spreken die u helpt bij uw keuken of badkamer ontwerp? Maak dan een afspraak via het contactformulier op onze site.

B DUTCH fabriek Cuijk. Badkamer inspiratie of keuken inspiratie nodig? Bezoek de B DUTCH fabrieksshowroom in Cuijk. B DUTCH is een puur Nederlands design label voor luxe tijdloze badkamers, keukens en andere grote interieurelementen zoals kastenwanden en haarden. B DUTCH verkoopt direct af-fabriek aan de klant.