BADKAMERS 2018-05-08T10:50:30+00:00

LUXE BADKAMERS by B DUTCH.

B DUTCH ontwerpt én produceert luxe badkamers tegen af-fabriek prijzen.

Kenmerkend voor onze design sanitair producten en complete badkamers zijn de strakke en tijdloze heldere lijnen. U heeft de mogelijkheid om een luxe badkamer samen te stellen vanuit onze standaard collectie of samen met ons de mogelijkheden van maatwerk te bespreken. B DUTCH behoort tot een kleine selecte groep van officiële bedrijven die Quality verwerkers zijn van Solid Surface. Hierin kunnen we eindeloos combineren in wastafels, badkamermeubels, ligbaden en toiletfonteinen.

CONTACT
WEBSHOP
Wing wastafel corian solid surface
Design maatwerk badkamermeubels B Dutch Cuijk Solid Surface
Luxe vrijstaand bad Bold B Dutch
RVS design wandkranen
WASTAFELS

Een luxe badkamer is tegenwoordig een must-have in uw interieur. B DUTCH biedt daarom alle elementen aan voor een complete design badkamer. Op de webshop vindt u ons aanbod in wastafels, badkamermeubels, ligbaden, douchebakken en toiletpotten.

BADKAMERMEUBELS

Behalve onze standaard sanitair collectie produceert B DUTCH ook maatwerk. Voor meer informatie hierover kunt u contact opnemen via ons contactformulier. Daarnaast bent u van harte welkom om een bezoek te brengen aan onze fabrieksshowroom in Cuijk.

LIGBADEN

B DUTCH produceert luxe Design baden in het door-en-door materiaal Corian Solid Surface. Zo produceren wij de onder andere de vrijstaande en luxe ligbaden Bold, Evolution en de Lounge XXL.

RVS KRANEN

B DUTCH heeft een uitgebreide design collectie in RVS kranen. Zo leveren wij onder andere wandkranen, opbouwkranen en RVS regendouches. De RVS kranen collectie is beschikbaar in verschillende varianten en maten. Voor meer informatie hierover kunt u terecht op onze webshop.

B DUTCH onderscheidt zich in vakmanschap en ontwikkelt design voor af-fabriek prijzen. 

Bekijk onze webshop voor een overzicht van onze producten of neem contact op via het  contactformulier.