BADKAMERS2018-07-25T15:01:57+00:00

LUXE BADKAMERS by B DUTCH.

B DUTCH ontwerpt én produceert luxe badkamers tegen af-fabriek prijzen.

Kenmerkend voor onze design sanitair producten en complete badkamers zijn de strakke en tijdloze heldere lijnen. U heeft de mogelijkheid om een luxe badkamer samen te stellen vanuit onze standaard collectie of samen met ons de mogelijkheden van maatwerk te bespreken. B DUTCH behoort tot een kleine selecte groep van officiële bedrijven die Quality verwerkers zijn van Solid Surface. Hierin kunnen we eindeloos combineren in wastafels, badkamermeubels, ligbaden en toiletfonteinen.

CONTACT
WEBSHOP
Wing wastafel corian solid surface
Design maatwerk badkamermeubels B Dutch Cuijk Solid Surface
Ligbad LB Oval Mini 1500 mm. Ligbaden van B Dutch. Dutch design ligbaden, badkuipen, losstaand baden, bad vrijstaand, vrijstaand ligbad en losstaande baden. Vervaardigd van topkwaliteit Solid Surface Corian, verkleurt niet. Ook op maat te maken.
RVS design wandkranen

Wastafels

Een luxe badkamer is tegenwoordig een must-have in uw interieur. B DUTCH biedt daarom alle elementen aan voor een complete design badkamer. In onze Webshop vindt u ons aanbod in wastafels, badkamermeubels, ligbaden, douchebakken en toiletpotten.

Badkamermeubels

Behalve onze standaard sanitair collectie produceert B DUTCH ook maatwerk. Voor meer informatie hierover kunt u contact opnemen via ons contactformulier. Daarnaast bent u van harte welkom om een bezoek te brengen aan onze fabriek en showroom in Cuijk.

Ligbaden

B DUTCH produceert luxe Design baden in het door-en-door materiaal Corian Solid Surface. Zo produceren wij de onder andere de vrijstaande en luxe ligbaden Bold, Evolution en de Lounge XXL.

B DUTCH RVS-design kranen

B DUTCH heeft een uitgebreide design collectie in RVS kranen. Zo leveren wij onder andere wandkranen, opbouwkranen en RVS regendouches. De RVS kranen collectie is beschikbaar in verschillende varianten en maten. Voor meer informatie hierover kunt u terecht op onze Webshop.

B DUTCH DESIGN

B DUTCH behoort tot selectieve groep officiële Corian® Quality members en is geregistreerde Hi-MACS® verwerker.

Kenmerkend voor alle producten van B DUTCH is het gebruik van hoge kwaliteit aan materialen. B DUTCH is ontstaan uit het werken met alleen maar de beste natuurlijke en duurzame materialen. We werken voor onze wastafels veelal met Corian® of HI-MACS®. Door te werken met dit oersterke en hygiënische materiaal komt functionaliteit en esthetiek samen. Ook keukens, (vrijstaande) ligbaden, douchebakken en gehele badkamermeubels kunnen we uit dit materiaal creëren. Daarnaast zijn er natuurlijk vele andere materialen waarmee we werken. Al onze collecties staan garant voor design, kwaliteit, duurzaamheid en tijdloosheid.

Wij adviseren graag zowel onze particuliere- als zakelijke klant vanuit onze fabriek en showrooms te Cuijk. Hier hebben we een aantal fraaie opstellingen staan die u zullen doen verbazen naar de mogelijkheden! Door rechtstreeks af-fabriek te kunnen leveren kunnen we u de meest scherpe prijzen aanbieden. 

Heeft u vragen over één van onze producten, wilt u een offerte of een afspraak maken om onze fabriek en showrooms te bekijken? Vul dan ons contactformulier in.