B DUTCH zoekt INTERIEURBOUWERS

In de B DUTCH fabriek in Cuijk ontwerpen en produceren wij onder het design label B DUTCH onder andere luxe bedrijfs-, hotel- en woninginrichtingen inclusief keuken-, badkamer- en sanitair producten. Het B DUTCH label staat voor puur Nederlands tijdloos design. In onze fabriek in Cuijk worden de producten vervaardigd van topkwaliteit materialen en tot in detail afgewerkt.

B DUTCH ontwerpt en produceert rechtstreeks voor de klant. Particulieren, bedrijven, architecten en interieurontwerpers kopen af-fabriek bij B DUTCH. De verkoop loopt via onze website en klanten bezoeken de fabrieksshowroom naast de werkplaats in Cuijk. Daar krijgt men zeer waardevolle productinformatie, advies over alle mogelijkheden en de klant kan een kijkje nemen in de fabriek en even kijken naar het productieproces.

Door de korte directe lijn tussen klant en fabriek, krijgt de klant een optimale mix tussen prijs en kwaliteit.

In de B DUTCH fabriek staat het vakmanschap centraal en maken we gebruik van moderne machines en gebruiken wij eigen, unieke productieprocessen. De uitvoering wordt door gemotiveerde en enthousiaste vakmensen gedaan, die van aanpakken weten.

In verband met de groei zoeken wij startende en ervaren interieurbouwers!

Corian kookeiland, wit keukeneiland met geïntegreerde massief houten eettafel of bar. Tijdloze keuken op maat, B DUTCH design keuken. Kom keuken inspiratie opdoen in onze fabrieksshowroom in Cuijk.
Complete keuken kopen? Met keukeneiland of kookeiland? Keuken ontwerpen, keuken ideeen of keuken inspiratie opdoen? B DUTCH voor moderne keukens, design keukens. Luxe keukens mat wit, mat zwart, mat grijs of andere kleur. Corian, Fenix, staal. Kom voor uw keuken op maat naar onze fabrieksshowroom in Cuijk.
Badkamermeubel op maat of in een gangbare afmeting kopen? Bij B DUTCH worden luxe design badmeubelen gemaakt. Maatwerk of op standaardafmetingen. Bekijk de webshop, daar staan de gangbare afmetingen in. Dit Ferrara badmeubel heeft een Corian wastafel en de onderbouwkast is te leveren in diverse houtfineer soorten. Ook ten aanzien van de indeling van het badmeubel kunnen we maatwerk leveren. B DUTCH design is puur Nederlands design. Gefabriceerd in onze eigen fabriek in Cuijk. Topkwaliteit materiaal, perfecte afwerking tot in detail voor af-fabriek prijzen.

De functie:

  • Als interieurbouwer ben je verantwoordelijk voor het produceren van hoogwaardige meubels, interieurobjecten en producten. Denk aan badkamermeubelen, keukens, wastafels, kastenwanden, etc. Onze tekenaars maken voor jou en je collega’s de tekeningen van de te maken producten, waarna je aan de slag gaat om er een perfect eindproduct van te maken. B DUTCH producten kenmerken zich door pure materialen van hoge kwaliteit en een perfecte afwerking tot in detail. Ook kan je gevraagd worden om het product op locatie van de klant te monteren;
  • Jouw oog voor detail, zelfstandige werkhouding en de wil om te leren, zorgen ervoor dat de tekeningen perfect worden omgezet tot het eindproduct;
  • Daarnaast ben je als team verantwoordelijk voor een eenduidig ‘B DUTCH handschrift’ naar de klant;
  • Het betreft een uitdagende afwisselende functie.

Wat biedt B DUTCH:

  • Een unieke kans om te werken bij een uitdagend interior design label en producent, in het hogere segment;
  • Het interieurvak op hoog niveau te leren, waar dit nog niet het geval is;
  • Goede relevante primaire- en secundaire arbeidsvoorwaarden;
  • Diverse mogelijkheden tot het volgen van opleidingen en/of cursussen;
  • Start op een tijdelijk contract met uitzicht op een vast contract.

Wij hechten grote waarde aan vakmanschap, persoonlijke loopbaan begeleiding en een prettige en gedreven werksfeer.

B DUTCH valt onder de CAO meubelindustrie- en meubileringsbedrijven.