B Dutch staat bekend om zijn unieke maatwerkoplossingen voor grote projecten, zoals hotels, maar produceert zelden dezelfde keuken of hetzelfde badkamer element voor particulieren.

Hoe slaagt B Dutch erin om high-end producten uniek en toch betaalbaar te maken voor een breed publiek?

Het antwoord ligt in de directe verkoopstrategie en het efficiënte productieproces. Doordat B Dutch rechtstreeks vanuit de fabriek verkoopt, vervalt de marge van tussenhandelaren, wat direct ten goede komt aan de klant. Daarnaast werkt B Dutch in Cuijk op een uiterst efficiënte manier.

De designers van B Dutch hebben talrijke modellen voor badkamerelementen, kookeilanden en apparatenwanden ontwikkeld. Deze designs vormen vaak de basis voor maatwerkoplossingen die volledig naar wens van de klant worden aangepast. Binnen elk design zijn er mogelijkheden om te kiezen voor specifieke afmetingen, materialen, kleuren en vormen. In de fabriek combineren vakmensen ambachtelijk werk met geavanceerde, geautomatiseerde machines om efficiënt vakmanschap te leveren. Zo ontstaan unieke producten die relatief snel kunnen worden geleverd.

De foto's illustreren de succesvolle missie van B Dutch: prachtige, unieke badkamers en keukens.

Badkamermeubel op maat. Met keramische wastafel en kwaliteits houtfineer. Materiaal, afmetingen en vorm zijn op wens van de klant gemaakt.
Binnen de designs van B Dutch worden keukens op maat voor klanten gemaakt.

Klanten van B Dutch laten zich vaak adviseren door hun eigen architect of door de adviseurs van B Dutch. Vanwege de variëteit aan modellen en maatwerkopties is specialistisch advies meestal gewenst, omdat deze keuzes de uitstraling en sfeer van het eindresultaat bepalen.

In de grote fabrieksshowroom in Cuijk toont B Dutch de vele mogelijkheden. Voor inspiratie kan iedereen tijdens openingstijden binnenlopen. Voor een uitgebreid adviesgesprek dient vooraf een afspraak te worden gemaakt. Omdat we erg trots zijn op ons vakmanschap laten we u ook graag een kijkje nemen in onze fabriek.

Deel dit verhaal

 • B Dutch staat bekend om zijn unieke maatwerkoplossingen voor grote projecten, zoals hotels, maar produceert zelden dezelfde keuken of hetzelfde badkamer element voor particulieren. Hoe slaagt B Dutch erin om high-end producten uniek en toch betaalbaar te maken voor een breed publiek? Het antwoord ligt in de directe verkoopstrategie en het efficiënte productieproces. Doordat B Dutch rechtstreeks vanuit de fabriek verkoopt, vervalt de marge van tussenhandelaren, wat direct ten goede komt aan de klant. Daarnaast werkt B Dutch in Cuijk op een uiterst efficiënte manier.

  Unieke maatwerkoplossingen binnen onze designs

  B Dutch staat bekend om zijn unieke maatwerkoplossingen voor grote projecten, zoals hotels, maar produceert zelden [...]

  Geplaatst op 14 juni 2024

 • Luxe keuken met keramisch kookeiland grijs marmer look en een apparatenwand van zwart houtfineer. Maatwerk productie B Dutch.

  De Schoonheid van Keramiek

  Toen B Dutch enkele jaren geleden besloot fors te investeren in een geavanceerde waterjet voor het snijden [...]

  Geplaatst op 7 juni 2024

 • 5 tips om een hotel chique badkamer te realiseren

  Hotel chic is een badkamertrend die betrekking heeft op de stijl van de badkamer, niet op [...]

  Geplaatst op 30 mei 2024