B DUTCH Interiors zoekt een Sr. Sales/ Interieur vormgever

Als Senior Verkoper/ Interieurvormgever bij B DUTCH kom je te werken in een snelgroeiend en dynamisch bedrijf waar veel ruimte is voor ontwikkeling en eigen initiatief.  Wij zijn op zoek naar een pro-actieve Sr. Sales ter aanvulling van ons groeiend Sales Team. Ben jij die accurate teamplayer die wij zoeken?

Waarom zou je bij ons willen werken?

– Unieke leermogelijkheden binnen een groeiend high-end Interieur label
– Zeer veel kennis aanwezig
– Gezellige en dynamische bedrijfscultuur
– Gedegen begeleiding
– Veel vrijheid in werkzaamheden, eigen initiatief
– Passende arbeidsvoorwaarden
– Volop ontwikkelingsmogelijkheden

Wat verwachten wij? 

Je bent klantgericht en hebt een commerciële drive. Daarnaast heb je oog voor detail, gevoel voor vormgeving en beschik je over een technisch inzicht.
Je bent zowel schriftelijk als mondeling communicatief sterk en gaat proactief te werk.
Je ontvangt klanten die op zoek zijn naar een bijzonder interieur in onze fabriek en showroom en kijkt samen naar de wensen van de klanten en welke mogelijkheden B DUTCH hierin kan bieden.
Vervolgens stel je aan de hand van het klantgesprek een offerte op en begeleid je hem/ haar in het gehele aankoopproces incl. aftersales.
Je verwerkt orderbevestigingen en stelt (deel)facturen op, daarnaast beantwoord je via de telefoon en mail alle binnenkomende vragen van jouw  klanten.
Met jouw commerciële- en interieur inzicht en creatieve vaardigheden denk je mee met de klant over een passend voorstel en de bijhorende producten.
Daarnaast ben je in staat om handmatig een schets op te stellen.
Naast jouw commerciële drive beschik je over een uitstekend technisch inzicht en weet je gestructureerd te werk te gaan.
Binnen deze functie ben je mede verantwoordelijk voor omzet -en winstdoelstellingen.
Ofwel, een duidelijke eigen taak, met een eigen verantwoordelijkheid en de vrijheid om commerciële kansen te ontdekken en te benutten.

Aanvullende functie-eisen? 

Afgestudeerd op een HBO Niveau in een opleiding Interieurvormgeving;
Minimaal 3 jaar aantoonbare ervaring in de interieurbranche in het hoge segment;
Je hebt geen 9 tot 5 mentaliteit;
Je kunt zelfstandig werken maar ook een teamplayer;
Bereid om 5 dagen in de week te werken en in een roulerend schema in het sales team op zaterdag (bijvoorbeeld 1 op de 2/3 weekenden in de maand);
Uitstekende schriftelijke en mondelinge beheersing van de Nederlandse taal;
Basis schriftelijke en mondelinge beheersing van de Engelse taal.

Over B DUTCH!

B DUTCH is een interior design label en producent in het luxe interieur segment. We ontwerpen onder andere luxe bedrijfs-, hotel- en woninginrichtingen incl. keuken-, badkamer- en sanitair producten/concepten.

Alle ontwerpen worden in-huis geproduceerd. Hiervoor gebruiken wij eigen, unieke productie-processen. Naast een toonaangevende collectie waarin telkens nieuwe producten worden ontwikkeld, staat B DUTCH bekend om haar maatwerk ontwerpen en de eigen productie hiervan.

De eigenheid van B DUTCH kenmerkt zich doordat wij ons direct op diverse markten begeven voor o.a. particulieren, bedrijven en architecten. Dit betekent zonder tussenhandel, maar direct ‘af fabriek’. Door de hele korte directe lijn klant – fabriek, krijgt de klant een optimale mix tussen prijs, zeer waardevolle product informatie/ advies over mogelijkheden en kan de klant direct meekijken met het (maatwerk) productieproces.

Interesse?

Spreekt deze vacature jou aan? Stuur dan jouw CV en motivatiebrief naar info@bdutch.nl o.v.v. Sollicitatie

Meer informatie over het B DUTCH-label vind je op www.bdutch.nl