NIEUW: STIJLSTUDIO’S B DUTCH

Wie onze fabrieksshowroom bezoekt kan ook een kijkje nemen in de nieuwe stijlstudio’s van B Dutch.

Een badkamerwereld die u helemaal versteld zal doen staan.

Beste lezer,

Stijlstudio’s die de badkamerwereld totaal op z’n kop zal zetten. Van droom naar realisatie. Onze designers en vakmensen hebben er meer dan een jaar keihard aan gewerkt.

Luciën van de Ven: “Door de vele nieuwe materialen, vooral de enorm prachtige ontwikkelingen in keramiek, ontstonden er in ons designteam ook vele ideeën voor nieuwe designs van badkamerproducten. Het enthousiasme was niet te temmen. Door grote technische investeringen in onze fabriek hebben we het mogelijk gemaakt om onze designs ook daadwerkelijk te produceren. En het blijft niet bij de badkamerproducten, de gehele badkamerinrichting, inclusief wanden en vloeren, komt in een geheel ander daglicht te staan.”

De enige manier om echt duidelijk te maken hoe de nieuwe badkamerwereld eruit komt te zien, was het realiseren van een nieuwe showroom met stijlstudio’s. Ze zijn bijna klaar. Daarom mag iedereen vanaf vandaag alvast een sneak preview komen nemen. Lucien van de Ven: “Met wat we hier laten zien zetten we op allerlei fronten nieuwe badkamertrends in. Het zal de kijk op badkamers in Nederland voorgoed veranderen”.

Graag tot ziens.

Met vriendelijke groet,

Team B Dutch

Nieuwsgierig?

Om inspiratie op te doen loopt u gewoon binnen. Wilt u uitgebreid geïnformeerd worden door onze badkamerdesigners, maak dan even vooraf een afspraak.