Deze moderne design en suite badkamer van B Dutch geeft de bewoners elke dag een luxe wellness ervaring. De vloer oogt als echt hout, maar de gebruikte keramieke vloertegels geven een bijna realistische houtuitstraling. Wel zo praktisch ook.

De grote eye-catcher is het B Dutch ligbad Lounge. Een absoluut uniek en bijzonder ligbad zoals in Nederland alleen B Dutch kan maken. Het mat witte ligbad Lounge is een maatwerk design bad van het door-en-door Solid Surface materiaal Corian en kan op bijna elk gewenst formaat gemaakt worden. Dit ligbad kan als vrijstaand bad maar ook bijvoorbeeld strak tussen twee muren of met (houten) lades worden gemaakt. Corian is een topkwaliteit Solid Surface dat niet zal verkleuren!

Op het bad zijn B Dutch RVS badkranen aangebracht en boven het bad geven twee LED en dimbare B DUTCH Lux Updown mat zwarte wandspots de ruimte een prachtige sfeer.

De douche heeft een mat witte B Dutch Novo douchevloer van 80 cm breed, 80 cm lang en 3 cm dik. De douchevloer is iets hoger geplaatst om aan de onderzijde LED verlichting aan te kunnen brengen. De regendouche betreft een complete B Dutch RVS regendouche set, inclusief een B DUTCH Corian inbouwventilatiesysteem waar de regendouchekop in verwerkt is.

Ook interesse in een luxe badkamer? De B Dutch adviseurs helpen u graag. Maak een afspraak voor een bezoek aan de B Dutch fabrieksshowroom in Cuijk.

klanten in badkamershowroom

In onze fabrieksshowroom in Cuijk kunt u inspiratie opdoen voor uw nieuwe badkamer of keuken. We hebben talloze opstellingen in verschillende creatieve uitvoeringen om eens rustig te bekijken.

Heeft u graag persoonlijk advies voor uw nieuwe badkamer of keuken? Maak dan een afspraak met een van onze adviseurs. Ze helpen u graag met verassende ideeën en deskundig advies.

Deel dit verhaal

 • Luxe badkamers van B DUTCH. Design badkamers compleet programma design badkamer elementen. Badkamer inspiratie opdoen? Bezoek de fabrieksshowroom, badkamer showroom, van BDUTCH in Cuijk. Badkamer ontwerpen, badkamer inspiraties opdoen. Dit Solid Surface Corian Hi-Macs ligbad mat wit en de RVS vrijstaande badkamer kranen zijn mooie voorbeelden uit onze eigen B DUTCH collectie badkamer elementen voor tijdloze interieurs.

  Luxe moderne villa met badkamer en suite

  Deze moderne design en suite badkamer van B Dutch geeft de bewoners elke dag een luxe [...]

  Geplaatst op 25 augustus 2022

 • Badkamermeubelen 240 cm breed B DUTCH Roma. B DUTCH produceert badkamermeubelen op 240 cm breedte in diverse modellen, materialen en kleuren. B DUTCH produceert in haar fabriek in Cuijk een unieke design collectie badmeubelen. Diverse modellen en geheel naar wens van de klant samen te stellen. De badkamermeubel configurator kan daarvoor worden ingezet. Wastafelmeubelen, badmeubelen, 240 cm, wit, zwart, eiken hout, walnoten hout, met 1 wasbak, met 2 wasbakken, een grote wasbak, de mogelijkheden voor een eigen high end badkamermeubel 240 cm breed zijn eindeloos.

  Badkamermeubel Ferrara uitgelicht

  Het B Dutch wastafelmeubel Ferrara op de foto is 180 cm breed en naar persoonlijke smaak [...]

  Geplaatst op 25 augustus 2022

 • Sanitair van solid surface, wat is het en wat zijn de verschillen?

  In moderne design badkamers en andere sanitaire ruimtes zien we de laatste jaren veel elementen van solid [...]

  Geplaatst op 23 juni 2022