FAQ items aan het laden...

LIVE ADVIESGESPREK VIA VIDEOBELLEN VANUIT ONZE FABRIEKSSHOWROOM.

In verband met corona hebben we in onze fabriek een strikt coronaprotocol waarbij alle RIVM richtlijnen worden opgevolgd. Dit betekent dat bezoek aan onze fabriek alléén op afspraak kan en dat we te maken hebben met een wachtlijst, maar wilt u graag komen, vul dan het contactformulier in en we nemen snel contact met u op om een afspraak in te plannen. U kunt ook een afspraak maken voor een videocall om online samen met onze interieuradviseurs een kijkje te nemen in onze fabrieksshowroom. Vul daarvoor het onderstaande formulier in. Onze interieuradviseurs adviseren u graag in dit live adviesgesprek via videobellen. U kunt daarna nog altijd een afspraak voor een bezoek aan onze fabrieksshowroom inplannen en we sturen u uiteraard ook op verzoek monsters toe van de materialen.

Hoe maak ik een afspraak voor een videocall?

Voor een videobel-gesprek met onze adviseurs vanuit onze fabrieksshowroom maakt u vooraf een afspraak. U vult daarvoor het onderstaande contactformulier in, waarna een van onze adviseurs u belt om uw wensen te bespreken en de afspraak in te plannen.

Corian kookeiland met houten tafelblad B DUTCH. Strak design solid surface Corian keukenblok, kook eiland. Met strakke keuken achterwand met kasten en keuken apparatuur.

Hoe werkt een videocall?

Met een computer, laptop, tablet en zelfs mobiele telefoon met een goede internetverbinding is een live videogesprek heel simpel. Hoe groter het scherm des te beter u uiteraard de B DUTCH collecties kunt zien.

Na het maken van de afspraak mailen we u een link. Even voordat de afspraak is klikt u op de link en zorgt onze interieuradviseur dat u wordt toegelaten tot het gesprek. U ziet onze adviseur live in beeld en hij of zij laat u middels een camera op het scherm ook collecties in onze fabrieksshowroom zien. 

Hoe lang duurt een videocall?

We stemmen de duur van de afspraak af op uw vraag. Gaat het om een enkel badkamermeubel of om een complete badkamer? We nemen alle tijd om naar uw wensen te luisteren, om u de B DUTCH collecties in de fabrieksshowroom te laten zien en u te adviseren.

Grote wastafel Corian mat wit. B DUTCH design wastafels. Diverse afmetingen, model Saint Barth Large.

Wat gebeurt er na de videocall?

Enthousiast over hetgeen u gezien heeft? Dan maken we na afloop voor u een offerte op maat, voorzien van eventuele ontwerpschetsen of tekeningen, of we maken een afspraak voor een bezoek aan onze fabrieksshowroom. Ook kunnen we staaltjes sturen van de materialen die u mooi vindt.

Videocall afspraak maken? Vul het onderstaande formulier in en klik op VERZENDEN.

  U kunt binnen één tot twee dagen een reactie van ons verwachten.

  Fenix keuken, zwarte keuken met stalen blad, aanrechtblad van staal. Moderne design keuken van B DUTCH. B DUTCH maakt keukens op maat. Luxe keukens van Fenix of Corian wit. Bij de tijdloze keukendesigns van B DUTCH gebruikt B DUTCH ook massief hout of fineerhout. Voor keukenkasten, achterwanden van keukens, geintegreerde eettafels, etc.

  Het B DUTCH ontwerpersteam

  Op onze site, maar zeker ook in de fabrieksshowroom in Cuijk krijgt u een duidelijk beeld van de B DUTCH design concepten voor luxe badkamers, luxe keukens en andere interieur elementen voor moderne design interieurs. B DUTCH staat voor tijdloze interieurs, pure duurzame materialen en afwerking tot in detail.

  Het eigen ontwerpersteam van B DUTCH kan u helpen bij de inrichting van uw huis, kantoor, praktijkruimte, hotel of andere ruimte welke u een tijdloze en sfeervolle maar ook moderne uitstraling wil geven.

  Duurzame kwaliteit en tijdloos interieur

  Het eigen ontwerpersteam van B DUTCH kan u helpen bij de inrichting van uw huis, kantoor, praktijkruimte, hotel of andere ruimte welke u een tijdloze en sfeervolle maar ook moderne uitstraling wil geven. B DUTCH is gespecialiseerd in alle vaste elementen voor uw ruimte. Dit zijn onder andere luxe keukens met of zonder kookeiland, grote kastenwanden, wand- en vloertegels, verlichting, complete design badkamers en badkamer elementen zoals RVS kranen, wandclosets, toiletfonteinen, wastafels, waskommen en wasbakken, badkamermeubelen, wastafelonderkasten en badmeubels, ligbaden, douches, douchebakken en douchevloeren en badkamerspiegels.

  Badkamermeubelen-badkamerkasten-wastafelmeubelen-badmeubels-MAATWERK-B-DUTCH-Catania_020k
  Badkamer inspiratie bij B DUTCH. Laat onze ontwerpers meedenken met uw badkamer ideeën en badkamer ontwerpen.

  Hoe werken wij?

  In onze fabriek maken we high-end producten voor complete badkamers, luxe keukens, kastenwanden en andere items voor design interieurs. Binnen onze B DUTCH designs, maar op uw specifieke wensen qua materialen, kleuren, afwerking en afmeting. Binnen onze design concepten en de techniek in onze fabriek is veel mogelijk. We maken voor u unieke high-end interieur producten voor aantrekkelijke prijzen want u koopt bij B DUTCH direct bij de bron. Loop voor een algemene indruk van alle B DUTCH collecties en een indicatie van het aantrekkelijke prijsniveau voor high-end kwaliteit maar eens door onze site.

  Via de B DUTCH Webshop kunt u al een groot aantal badkamer elementen uit onze collecties direct bestellen. Het zijn voorbeelden van producten die gemaakt zijn binnen de B DUTCH designs. B DUTCH voldoet  aan alle eisen voor een webwinkel. Hiervan ontvangt u een aankoopbevestiging. Binnen één werkdag wordt er contact met u gelegd om eventuele verdere details te bespreken. Na betaling en productie-tijd wordt het item door onze eigen vrachtwagenchauffeur of een goede vervoerder bij u thuis afgeleverd of u kiest er voor om uw bestelling zelf bij onze fabriek in Cuijk op te halen.

  B DUTCH DESIGN

  Proef de unieke sfeer van B DUTCH Design.
  Maak een afspraak voor een live videocall vanuit onze fabrieksshowroom in Cuijk.