FAQ items aan het laden...

Voor badkamermonteurs en installateurs met oog voor kwaliteit

B DUTCH KOMT GRAAG MET JE IN CONTACT

Wij zoeken namelijk ervaren badkamermonteurs / installateurs die we onze klanten met een gerust hart kunnen aanbevelen. Zelfstandige vakmensen die alleen werken of die in samenwerking met andere vakmensen, de volledige montage / installatie van een badkamer voor hun rekening kunnen nemen.

B DUTCH is ontwerper en fabrikant van design badkamerconcepten. Vanuit onze fabriek in Cuijk leveren wij aan klanten in het midden- en hogere segment luxe design badkamer elementen. Denk daarbij aan badkamermeubelen, ligbaden, wastafels, douchevloeren, kranen, wand- en vloertegels, verlichting, spiegels, etc. De B DUTCH adviseurs helpen klanten bij het ontwerpen van hun badkamer.

Alle badkamer elementen worden voor de klant op maat gemaakt, maar wel binnen de design concepten die onze ontwerpers hebben bedacht én binnen de mogelijkheden in onze fabriek. Klanten krijgen unieke producten. Ze bepalen namelijk zelf welke serie hen aanspreekt en kiezen daarbinnen de vorm, de indeling, de afmeting, het materiaal, de kleur, etc.

B DUTCH design badkamers en design keukens. Minimalistisch design, high-end hoogwaardige kwaliteit. Koop rechtstreeks bij de bron. Bezoek de fabriekshowroom in Cuijk. Badkamer inspiratie of keuken inspiratie nodig? Bezoek de B DUTCH fabrieksshowroom in Cuijk. B DUTCH is een puur Nederlands design label voor luxe tijdloze badkamers, keukens en andere grote interieurelementen zoals kastenwanden en haarden. B DUTCH verkoopt direct af-fabriek aan de klant.

Wie is B Dutch?

De B DUTCH collecties kenmerken zich door het mooie minimalistische design, de hoogwaardige materialen en de perfecte afwerking. Als ontwerper en fabrikant verkopen wij rechtstreeks aan de consument. Naast de fabriek in Cuijk hebben we een fabrieksshowroom ingericht waar items uit de collecties te bekijken zijn.

B DUTCH is sterk groeiende. Onze producten vinden hun weg door heel Nederland en België. En onze designers zitten bepaald niet stil. Binnen de B DUTCH collecties worden regelmatig nieuwe series ontwikkeld en er staan ook altijd nieuwe collecties op het programma. B DUTCH zet regelmatig nieuwe badkamertrends in gang.

Met welke badkamermonteur / installateur komen we graag in contact?

Op dit moment vragen we onze klanten zelf een badkamermonteur of installateur te zoeken. Dat vinden we af en toe best lastig. Enerzijds omdat het voor de klant gemakkelijker is als we ze direct naar een goede badkamermonteur of installateur kunnen verwijzen en anderzijds omdat we ook graag zien dat onze producten op de juiste manier worden geïnstalleerd.

B DUTCH klanten mogen rekenen op high-end producten. Topkwaliteit design waar ze vele jaren van kunnen genieten. Daarom werken we heel graag met badkamermonteurs en installateurs met oog voor kwaliteit en perfectie. Vakmensen met ervaring die de materialen en producten van B DUTCH kennen, en de specifieke B DUTCH voorschriften begrijpen.

Met deze vakmensen willen we een langjarige samenwerking aan gaan. We willen onze klanten met een gerust hart door kunnen verwijzen naar jou en vooral zeer goede ervaringen terug horen van onze klanten. Dat kunnen we alleen realiseren als we beide, jij en wij, hier wat tijd in steken. Dit betekent dat we elkaar moeten leren kennen om te kijken of het klikt en we op dezelfde golflengte zitten. Ook wil jij uiteraard zien hoe we werken, hoe onze collectie eruit ziet en wat ons kwaliteitsniveau is.

We stellen ons voor om op deze manier een mooie lijst van vakmensen over Nederland op te bouwen. Uiteraard blijven we in nauw contact over klanten die jou hebben gevraagd een offerte uit te brengen en over opdrachten die lopende zijn. Ook houden we je graag op de hoogte van nieuwe producten en mocht je wat hulp nodig hebben bij ondernemersvragen, ook dan helpen we graag waar we kunnen of wijzen je de weg naar experts.

B DUTCH design badkamers en design keukens. Minimalistisch design, high-end hoogwaardige kwaliteit. Koop rechtstreeks bij de bron. Bezoek de fabriekshowroom in Cuijk. Badkamer inspiratie of keuken inspiratie nodig? Bezoek de B DUTCH fabrieksshowroom in Cuijk. B DUTCH is een puur Nederlands design label voor luxe tijdloze badkamers, keukens en andere grote interieurelementen zoals kastenwanden en haarden. B DUTCH verkoopt direct af-fabriek aan de klant.

Hoe gaan we samenwerken?

B DUTCH solid surface Corian wastafels. B DUTCH biedt een uitgebreide collectie met diverse series Corian wastafels. Op maat gemaakt in de B DUTCH fabriek in Cuijk.

Als we overtuigd zijn van jouw kwaliteiten, dan zullen we klanten naar je door verwijzen. Daar vragen we helemaal niets voor terug, behalve klanten die super tevreden zijn over het eindresultaat van hun luxe badkamer.
We zien het als een win-win samenwerking. We presenteren jou als geselecteerde B DUTCH badkamermonteur / installateur aan onze klanten en vermelden jou ook op onze website. Klanten nemen zelf contact met je op.

Zin in mooi werk?

Als jij overtuigd bent van de kwaliteit van jouw werkzaamheden en ons kunt overtuigen van deze kwaliteiten, dan helpt B DUTCH jou aan mooie badkamer opdrachten. En wie weet zijn onze klanten zo tevreden over jouw werk dat ze je in de toekomst ook voor andere opdrachten vragen.

In gesprek met B DUTCH?

Hebben we je aandacht? Voel je je aangesproken? Bel dan eens met Luciën van de Ven, telefoon 0485 44 22 17, of stuur een mail naar lucien@bdutch.nl. Hij is directeur eigenaar van B DUTCH en de ontwerper achter een groot deel van de B DUTCH collectie. Hij is ook regelmatig op projecten en bij de productie in de fabriek aan het werk. Luciën kan al jouw vragen beantwoorden en nodigt je graag uit voor een kennismaking.

Montage B DUTCH badkamermeubelen, wastafelmeubelen.