B DUTCH LINEAR LIGHT – LED design hanglampen

Moderne design hanglampen van topkwaliteit materiaal (aluminium) en mooi afgewerkt. De B DUTCH Linear Light collectie kent twee modellen, de Fine en de Slim. Elk model is beschikbaar in de afmetingen 120, 180 en 240 cm. Klik op het model naar uw wens, bekijk de varianten binnen het model en koop ze direct online bij B DUTCH voor scherpe af-fabriek prijzen.

Meer informatie over onze Linear Light collectie moderne design hanglampen vindt u op de pagina Linear Light. Wilt u de lampen zien? Maak dan een afspraak voor een bezoek aan onze fabrieksshowroom.

DIMBARE MODERNE DESIGN HANGLAMPEN

BEKIJK DE LUXE DESIGN COLLECTIE VAN B DUTCH EN KOOP DIRECT BIJ ONS.

De B DUTCH collectie verlichting is afgestemd op de trends van nu voor moderne interieurs. De design smalle hanglampen zijn strak en minimalistisch. Het betreffen allemaal traploos dimbare LED lampen. Ze worden geleverd inclusief driver/trafo. Er zijn verschillende afmetingen en modellen.

Alle producten van B DUTCH zijn van hoogwaardige materialen gemaakt en afgewerkt tot in detail. Omdat u direct bij ons koopt, koopt u topkwaliteit voor betaalbare prijzen.

Wilt u advies? Het B DUTCH ontwerpersteam ontvangt u graag in de fabrieksshowroom in Cuijk. Daar ziet u de hanglampen, inbouwspots, plafondspots en ook wandspots in werking en kunt u ook de kwaliteit en kleur van de lichtbron zien. Bezoek aan onze fabriek is op afspraak. Om een afspraak te maken kunt u het beste ons contactformulier invullen. We nemen z.s.m. contact met u op. Kunt u niet wachten? Bel ons dan even, dan bekijken we direct wanneer het schikt.

Design hanglamp 240 cm, 180 cm of 120 cm. Witte smalle moderne hanglamp met updown verlichting, 10 cm hoog, 2,2 cm breed. Voor eettafel, kookeiland. Deze LED design hanglamp is dimbaar. Design B DUTCH. Binnen de collectie design hanglampen van B DUTCH kiest u uit de witte of zwarte design hanglampen, 2,2 cm of 10 cm hoog, inbouw of opbouw, mat zwart of wit. Deze Updown versie is 10 cm hoog en straalt ook licht op het plafond.
Design hanglamp 240 cm, 180 cm of 120 cm. Mat zwarte smalle moderne hanglamp, 10 cm hoog, 2,2 cm breed. Voor eettafel, kookeiland. Deze LED design hanglamp is dimbaar. Design B DUTCH. Binnen de collectie design hanglampen van B DUTCH kiest u uit de witte of zwarte design hanglampen, 2,2 cm of 10 cm hoog, inbouw of opbouw, mat zwart of wit. Deze Updown versie is 10 cm hoog en straalt ook licht op het plafond.
Luciën van de Ven, ontwerper en eigenaar B DUTCH.
“Het B DUTCH- label staat voor passie en vakmanschap in interieurs, gemaakt uit robuuste, eerlijke & duurzame materialen. Wij nodigen u graag uit voor een bezoek aan onze fabriek in Cuijk. Daar ervaart u het vakmanschap en de kwaliteit en proeft u de sferen die wij ook voor u kunnen creëren. Maak in elk geval even een afspraak zodat onze ontwerpers alle tijd voor u hebben. Wilt u alvast wat sfeer proeven? Kijk dan eens deze website, het geeft u een mooie impressie van onze design collecties en toont u mooie projecten die we voor klanten hebben gerealiseerd.“

Luciën van de Ven, ontwerper en eigenaar van B DUTCH