• Badkamermeubelen B DUTCH Venezia. B DUTCH produceert badkamermeubelen in diverse modellen, materialen en kleuren. B DUTCH produceert in haar fabriek in Cuijk een unieke design collectie badmeubelen. Diverse modellen en geheel naar wens van de klant samen te stellen. De badkamermeubel configurator kan daarvoor worden ingezet. Wastafelmeubelen, badmeubelen, wit, zwart, eiken hout, walnoten hout, met 1 wasbak, met 2 wasbakken, een grote wasbak, de mogelijkheden voor een eigen high end badkamermeubel zijn eindeloos.

BADKAMERMEUBEL SERIE VENEZIA

Het B DUTCH Venezia badkamermeubel kunt u naar wens samenstellen, qua materiaal en breedte. Op deze pagina tonen we u enkele voorbeelden van ons design team. Dit prachtige design wastafelmeubel is high-end. Design, topkwaliteit materialen en afwerking tot in detail. De Venezia is 47,5 cm diep en het ondermeubel is 50 cm hoog. Voor de totale hoogte van het wasmeubel telt u de door u gekozen wastafelblad dikte hierbij op: 1,2 cm, 5 cm of 10 cm. Afhankelijk van de breedte die u kiest heeft de Venezia twee of vier horizontale lades, tip-on, soft-close. De lade is voorzien van een sifon uitsparing en bij het badkamermeubel wordt een verstelbaar ophangsysteem meegeleverd.

Hieronder staat een voorbeeld per breedte, maar het Venezia design wastafelmeubel wordt in onze fabriek in Cuijk voor u op maat gemaakt. U kunt het Venezia badkamermeubel zelf in onze badkamermeubel configurator samen stellen, of u neemt contact met ons op om u daarmee te helpen. In onze fabrieksshowroom in Cuijk staat een versie van de Venezia opgesteld.

Hoe u de Venezia zelf kunt samen stellen?
In de Venezia badkamermeubel configurator kiest u:

  • breedte (80 cm, 90 cm, 100 cm, 110 cm, 120 cm, 130 cm, 140 cm, 150 cm, 160 cm, 170 cm, 180 cm, 190 cm, 200 cm, 210 cm of 220 cm)
  • het materiaal en de kleur: hoogwaardig natuureffect gelakt eikenfineer of walnoten fineer, of gespoten vochtwerend MDF in de kleur die u wenst
  • de positie van de wasbak (enkele wasbak in het midden, enkele wasbak rechts, enkele wasbak links, twee wasbakken of één grote wasbak)
  • het model wastafel (B DUTCH heeft verschillende modellen in haar collectie)
  • de dikte van het Solid Surface Corian wastafelblad: 1,2 cm dik of 5 cm dik of 10 cm dik
  • daarnaast heeft u diverse opties voor bijvoorbeeld een stopcontact in de lade en een luxe inlegmat

Probeer onze Venezi badkamermeubel configurator gewoon eens uit! U kunt uw selectie afdrukken, en we zijn dichtbij om u te helpen.
Dat kan per e-mail, maar we kunnen ook telefonisch samen met u door de configurator heen lopen! En u bent ook welkom in onze fabrieksshowroom in Cuijk.

Voor de montage van het badkamermeubel hebben we een instructie video gemaakt. Op de pagina Instructies vindt u ook de tekeningen, handleidingen e.d. van dit meubel.

VOORBEELDEN VAN MOGELIJKE UITVOERINGEN VAN DE VENEZIA