B Dutch wastafels

Mat witte wastafels van Solid Surface

Bent u gevallen voor de matte afwerking van Solid Surface wastafels? Bent u lyrisch over het gemak waarmee Solid Surface zicht laat reinigen? Of wellicht bent u al bekend met beide aspecten? Wij begrijpen u helemaal! B Dutch maakt het voor een breder publiek mogelijk om te profiteren van de vele voordelen van Solid Surface in uw badkamer. De naadloze perfectie met een matte witte finish transformeert iedere badkamer tot een toonaangevende eigentijdse ruimte. Combineer een solid surface wastafel met een prachtig eigentijds solid surface badkamermeubel, solid surface bad, of solid surface douchebak.

 

Keuze uit maatwerk wastafels én een toonaangevende design collectie

Het ontwerpsteam bij B Dutch, onder leiding van Luciën van de Ven, werkt iedere dag hard om de laatste trends op gebied van sanitair te vertalen naar een toonaangevende collectie Solid Surface wastafels die te koop is in de webshop. Daarnaast is het ook mogelijk om de wastafels uit de webshop op maat te laten maken. Op deze manier kunt u een maatwerk wastafel naar eigen wens samenstellen zodat deze perfect aansluit in uw badkamer. Onze ontwerpers staan voor u klaar om u te adviseren en te inspireren!

 

Bespaar tot wel 70% op een Solid Surface wastafel

Doordat ontwerp en productie plaatsvindt onder één dak kan flink bespaard worden op diverse kosten. Hierdoor kunnen wij Solid Surface wastafels, maar ook badkamermeubels, ligbaden, toiletfonteinen en douchebakken , tot wel 70% goedkoper aanbieden t.o.v. andere design merken. Zo profiteert u dus van de beste kwaliteit, voor de laagste prijs én ook nog van de laatste trends!

 

Nederlands design en fabricaat. Bezoek onze fabrieksshowroom!

Benieuwd naar de Solid Surface wastafels van B Dutch? Kom dan eens op bezoek in onze fabrieksshowroom! In deze ruimte staan een aantal inspirerende badkameropstellingen die u de diverse mogelijkheden laten zien. Daarnaast kunt u direct zien waar de wastafels worden geproduceerd en welke kwaliteit van afwerking B Dutch hanteert.

 

Heeft u vragen over een Solid Surface wastafel?

Voor vragen over een Solid Surface wastafel van B Dutch of het maken van een afspraak met één van onze ontwerpers kunt u contact met ons opnemen. Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 08:00 – 17:00 via 0485 – 44 22 17 of per email via info@bdutch.nl.