Wastafel op maat 2017-07-21T13:40:01+00:00

EEN WASTAFEL OP MAAT LATEN MAKEN?

Bij B Dutch kunt u een wastafel op maat, geheel naar uw eigen smaak en wensen laten maken. B Dutch maakt wastafelmeubels op maat in alle mogelijke vormen en afmetingen. Alleenstaande wastafels, geïntegreerde wastafels en wastafelmeubels met één of twee wastafels met kasten eronder en/of ernaast.

CON TACT
WEBSHOP

WASTAFEL OP MAAT VAN SOLID SURFACE

De wastafels van B Dutch zijn gemaakt van Solid Surface. Veel mensen kennen dit materiaal als Corian of HI-MACS. Solid Surface is een zeer duurzaam materiaal en totaal niet te vergelijken met de veel goedkopere polyester wastafels die binnen afzienbare tijd vergelen.

Solid Surface wastafels op maat, maar ook de ‘standaard’ wastafel collectie van B Dutch, worden in de eigen fabriek in Cuijk gemaakt. Het ontwerpersteam van B Dutch is verantwoordelijk voor de design collectie wastafels en kan voor u ook uw wastafelmeubel op maat maken.

Solid Surface is bestendig tegen vocht, vlekken en zelfs chemische stoffen. Het materiaal is thermisch vervormbaar waardoor B Dutch in de fabriek in Cuijk met behulp van een mal elke gewenste vorm wastafel kan maken. Elke wastafel op maat is dus te maken! Hoe groot of vreemd u de vorm ook wilt hebben.

B DUTCH DESIGN

Proef de unieke sfeer van de B Dutch design badkamerconcepten. Maak een afspraak voor een bezoek aan onze fabrieksshowroom in Cuijk. 

Wastafelmeubel op maat? Bezoek onze fabrieksshowroom!

De kasten van de wastafelmeubels worden in de B Dutch werkplaats in Cuijk gemaakt, de Solid Surface wastafels in de fabriek ernaast. In de fabrieksshowroom in Cuijk staan een aantal wastafels opgesteld. Daar kunt u het materiaal en de mogelijkheden ten aanzien van vorm en afmeting zien. Een Solid Surface wastafel heeft geen naden en poriën! Maakt u wel even een afspraak voordat u naar onze fabrieksshowroom komt? Dan weet u zeker dat we alle tijd hebben om u optimaal te informeren over de mogelijkheden.

Wastafel op maat ontwerpen

B Dutch helpt u graag mee met het ontwerp van uw wastafel of wastafelmeubel. Op maat betekent bij B Dutch dat we rekening houden met de ruimte, het aantal gebruikers, uw stijl en uiteraard de afmetingen. Een wastafel op maat betekent dat u ook aan kunt geven of en hoe u de wastafel kasten wilt hebben, of deze met of zonder grepen moeten worden gemaakt en of uw wastafelmeubel op maat moet worden voorzien van een wastafel met één of twee wasbakken.

Wastafel op maat of volstaat onze design collectie wastafels?

In onze webshop staan verschillende B Dutch design wastafels van redelijk standaard afmetingen én er is een prachtige B Dutch design collectie badkamermeubels. Staat uw wastafel of wastafelmeubel er niet bij? Alle producten in de webshop en veel meer, kunnen op maat worden aangepast. Ook badkamermeubels op maat bijvoorbeeld. In andere vormen, met meer kasten, andere afmetingen, andere kleuren, meer wastafels, enz.

WEBSHOP

Wat kost een wastafel op maat?

Het kosten voor het vervaardigen van wastafels op maat ligt bij B Dutch in lijn met de ‘standaard’ wastafels en badkamermeubels in de webshop. Ook daarom kiezen veel mensen voor een wastafelmeubel op maat bij B Dutch. Wilt u weten wat er mogelijk is en wat uw wastafel op maat gaat kosten? Vraag dan een offerte aan. U kunt daarvoor het contactformulier gebruiken. Weet u al hoe u uw wastafelmeubel op maat wilt laten maken? Dan kunt u dit direct vermelden op het contactformulier. Is het voor u nog totaal niet duidelijk wat u precies wilt? Geen probleem, het B Dutch ontwerpersteam adviseert u graag.

De B Dutch ontwerpen kenmerken zich door de strakke heldere lijnen gecombineerd met hoogwaardige materialen.

Luciën van de Ven, Eigenaar en ontwerper B Dutch

Nog vragen over een wastafel op maat?

Neem contact op met B Dutch via het contactformulier, een e-mail of bel ons even, 0485 44 22 17. U bent overigens ook van harte welkom in onze fabrieksshowroom. Maak van te voren even een afspraak zodat u zeker weet dat één van onze ontwerpers tijd voor u heeft!