Solid Surface Wastafel 2017-07-21T13:35:05+00:00

Op zoek naar een Solid Surface wastafel? Uitgebreide mogelijkheden bij B Dutch!

Alle wastafels van B Dutch worden in de eigen fabriek in Cuijk vervaardigd van Solid Surface. Een Solid Surface wastafel is niet te vergelijken met een kunststof wastafel. Kunststof wastafels zijn gemaakt van polyester dat snel vergeelt en hebben vaak onhygiënische naden. Zo anders is de kwaliteit van een Solid Surface wastafel.

Solid Surface is een zeer duurzaam oppervlakte materiaal. Het bestaat uit 75% acryl-mineraalstof. Solid Surface is thermisch vervormbaar en daardoor kunnen we bij B Dutch Solid Surface wastafels maken naar elke vorm en maat, zonder naden!

Een wastafel van Solid Surface is helemaal bestendig tegen vlekken, chemische stoffen en uiteraard vocht. Er kan niets intrekken, er zitten geen naden of poriën in en uw wastafel van Solid Surface is heel gemakkelijk schoon te houden. Zeer hygiënisch dus.

B Dutch design programma Solid Surface wastafels

De B Dutch ontwerpers hebben een hoogwaardig design programma Solid Surface wastafels, Solid Surface badkamermeubelen en Solid Surface toiletfonteintjes ontwikkeld. Deze Solid Surface producten zijn te vinden in onze webshop. Staat uw Solid Surface wastafel er niet bij? Geen nood, B Dutch maakt ook wastafels op maat en zelfs badkamermeubels op maat. Elke vorm, elke afmeting is mogelijk! Kijk maar eens in onze fotogalerie met badkamers, daar ziet u veel mogelijkheden van Solid Surface.

Hoe wordt een wastafel van Solid Surface gemaakt?

Een wastafel Solid Surface maken gaat middels een mal. Het is een bijzonder proces waarbij ook het vakmanschap van onze medewerkers in de fabriek een grote rol speelt. Er zijn diverse toeleveranciers van de grondstof Solid Surface, denk aan HI-MACS en Corian. B Dutch behoort bij beide toeleveranciers tot de selecte groep verwerkers.

Fabrieksshowroom met wastafels Solid Surface

In onze B Dutch fabriek in Cuijk hebben we een kleine fabrieksshowroom ingericht. Daar bent u op afspraak van harte welkom om samen met een ontwerper van B Dutch de mogelijkheden en het proces te bekijken.

Meer weten over Solid Surface wastafels?

B Dutch kan u alles vertellen over uw Solid Surface wastafel. Neem contact met ons op! We adviseren u graag.

CON TACT
WEBSHOP

DUURZAME KWALITEIT

Het eigen ontwerpersteam van B Dutch kan u helpen bij de inrichting van uw badkamer. In de fabrieksshowroom in Cuijk krijgt u een duidelijk beeld van onze badkamerconcepten. Neem ook een kijkje in de fabriek en zie dat onze vakmensen uitsluitend werken met de beste kwaliteit materialen. Omdat we alles in eigen huis hebben kunnen we u , in relatie tot de duurzame kwaliteit en hoogstaande afwerking, lage prijzen bieden.

Heeft u vragen over een badkamermeubel of wilt u een afspraak maken om de fabrieksshowroom te bekijken? Neem dan contact met ons op.

B DUTCH DESIGN

Proef de unieke sfeer van de B Dutch design badkamerconcepten. Maak een afspraak voor een bezoek aan onze fabrieksshowroom in Cuijk. 

Toonaangevende badkamermeubelen vindt u bij B Dutch

Bent u op zoek naar een badkamermeubel en wilt u kiezen uit een breed scala aan materialen, kleuren, indelingen en afmetingen? Dan bent u bij B Dutch aan het juiste adres. Wij ontwerpen en produceren toonaangevende sanitair producten voor zowel de zakelijke als particuliere klant. Het ontwerpersteam, onder leiding van Luciën van de Ven, houdt zich iedere dag bezig met het ontwikkelen van nieuwe badkamermeubels die te koop zijn in de webshop alsook het ontwerpen van specifieke aanvragen voor maatwerk badkamermeubels.

De beste kwaliteit, de laatste designs voor de laagste prijs

Bij B Dutch werken wij iedere dag hard om u de beste kwaliteit badkamermeubels te leveren voor de laagste prijs. Zo willen wij de laatste badmeubel trends beschikbaar maken voor een breder publiek zodat ook u kunt genieten van een prachtige badkamer. Daarnaast kunnen wij door eigen productie korte levertijden garanderen en heeft u binnen 6 weken uw (maatwerk) badkamermeubel in huis!

B Dutch werkt met duurzame materialen zoals Solid Surface

Kenmerkend voor de sanitair producten van B Dutch is het gebruik van het materiaal Corian®. De wastafels die wij vervaardigen voor de badkamermeubels zijn altijd gemaakt van Corian® of HI-MACS®. Door te werken met dit oersterke en hygiënische materiaal komt functionaliteit en esthetiek samen. Combineer deze mat witte wastafels met onderkasten uitgevoerd in RAL gespoten MDF, prachtige hout fineren of luxe melamine. Daarnaast kunt u ook kiezen voor een compleet  Corian®. Op deze manier profiteert u maximaal van de voordelen van dit bijzondere materiaal!

Maatwerk badkamermeubel of direct aankopen via de webshop?

B Dutch maakt het mogelijk om te kiezen uit een toonaangevende collectie badkamermeubels, te koop in de webshop, die garant staan voor design, kwaliteit en duurzaamheid. Daarnaast is het ook mogelijk om deze designs in een door u opgegeven afmeting te laten maken óf een compleet eigen maatwerk badkamermeubel te laten ontwerpen. Wanneer u kiest voor een badmeubel op maat heeft u alle vrijheid in het kiezen van materialen, kleuren en indelingen. Wij adviseren u graag in onze fabrieksshowroom te Cuijk. Hier hebben we een aantal fraaie opstellingen die u zullen doen verbazen naar de mogelijkheden! Uiteraard bent u ook van harte welkom in onze fabrieksshowroom wanneer u een badkamermeubel uit de webshop collectie wilt aanschaffen. Wij laten u graag zien hoe de badkamermeubels worden vervaardigd en welk afwerkingsniveau wij hanteren. Neem voorafgaande aan uw bezoek zeker eens een kijkje in onze fotogalerie.

De B Dutch ontwerpen kenmerken zich door de strakke heldere lijnen gecombineerd met hoogwaardige materialen.

Luciën van de Ven, Eigenaar en ontwerper B Dutch

Vragen over een badkamermeubel?

Heeft u vragen over een badkamermeubel of wilt u een afspraak maken om de fabrieksshowroom te bekijken? Neem dan contact met ons op. Wij zijn maandag tot en met vrijdag telefonisch bereikbaar van 08:00 – 17:00 op 0485 – 44 22 17. U kunt natuurlijk ook een email sturen naar info@bdutch.nl. Doorgaans heeft u binnen twee werkdagen reactie. Voor actuele openingstijden van de fabrieksshowroom kijkt u hier.