Solid Surface wastafel

Op zoek naar een Solid Surface wastafel? Uitgebreide mogelijkheden bij B Dutch!

Alle wastafels van B Dutch worden in de eigen fabriek in Cuijk vervaardigd van Solid Surface. Een Solid Surface wastafel is niet te vergelijken met een kunststof wastafel. Kunststof wastafels zijn gemaakt van polyester dat snel vergeelt en hebben vaak onhygiënische naden. Zo anders is de kwaliteit van een Solid Surface wastafel.

Solid Surface is een zeer duurzaam oppervlakte materiaal. Het bestaat uit 75% acryl-mineraalstof. Solid Surface is thermisch vervormbaar en daardoor kunnen we bij B Dutch Solid Surface wastafels maken naar elke vorm en maat, zonder naden!

Een wastafel van Solid Surface is helemaal bestendig tegen vlekken, chemische stoffen en uiteraard vocht. Er kan niets intrekken, er zitten geen naden of poriën in en uw wastafel van Solid Surface is heel gemakkelijk schoon te houden. Zeer hygiënisch dus.

B Dutch design programma Solid Surface wastafels

De B Dutch ontwerpers hebben een hoogwaardig design programma Solid Surface wastafels, Solid Surface badkamermeubelen en Solid Surface toiletfonteintjes ontwikkeld. Deze Solid Surface producten zijn te vinden in onze webshop. Staat uw Solid Surface wastafel er niet bij? Geen nood, B Dutch maakt ook wastafels op maat en zelfs badkamermeubels op maat. Elke vorm, elke afmeting is mogelijk! Kijk maar eens in onze fotogalerie met badkamers, daar ziet u veel mogelijkheden van Solid Surface.

Hoe wordt een wastafel van Solid Surface gemaakt?

Een wastafel Solid Surface maken gaat middels een mal. Het is een bijzonder proces waarbij ook het vakmanschap van onze medewerkers in de fabriek een grote rol speelt. Er zijn diverse toeleveranciers van de grondstof Solid Surface, denk aan HI-MACS en Corian. B Dutch behoort bij beide toeleveranciers tot de selecte groep verwerkers.

Fabrieksshowroom met wastafels Solid Surface

In onze B Dutch fabriek in Cuijk hebben we een kleine fabrieksshowroom ingericht. Daar bent u op afspraak van harte welkom om samen met een ontwerper van B Dutch de mogelijkheden en het proces te bekijken.

Meer weten over Solid Surface wastafels?

B Dutch kan u alles vertellen over uw Solid Surface wastafel. Neem contact met ons op! We adviseren u graag.