Solid Surface 2017-07-21T11:22:52+00:00

SOLID SURFACE

Een verzamelnaam voor duurzaam oppervlaktemateriaal. Een goede solid surface bestaat uit 75% acryl-mineraalstof dat zich verbindt tot een opmerkelijk esthetisch en onderhoudsvriendelijk materiaal. Omdat het materiaal de eigenschap heeft dat het thermisch vervormbaar is kan bijna elke vorm gemaakt worden.

CONTACT
WEBSHOP

CORIAN© QUALITY NETWORK

B Dutch behoort tot een selectieve groep en is lid van het Corian© Quality Network en is een van de weinige, geregistreerde HI-MACS© verwerkers. Leden binnen deze netwerken staan garant voor kennis en expertise, hebben de meest recente trainingen gevolgd en kunnen complexe ontwerpen verwerken en monteren.

AF-FABRIEK

Het ontwerpersteam van B Dutch werkt af-fabriek met Corian© Solid Surface op basis van acryl. Lager geprijsde Solid Surfaces op polyester-basis zullen binnen afzienbare tijd vergelen en passen hierdoor niet bij de visie van B Dutch. 

Door te kiezen voor hoogwaardig en duurzame materiaal op acryl-basis staan wij voor 15 jaar productgarantie. Onze inspirerende producten zijn te zien in onze webshop.

Doordat B Dutch niet werkt met magazijnen en tussenpersonen zijn we af-fabriek tot wel 70% goedkoper t.o.v. andere design merken.

Vragen over een solid surface wastafel?

Heeft u vragen over een solid surface wastafel of wilt u een afspraak maken om de fabrieksshowroom te bekijken? Neem dan contact met ons op. Wij zijn maandag tot en met vrijdag telefonisch bereikbaar van 08:00 – 17:00 op 0485 – 44 22 17. U kunt natuurlijk ook een email sturen naar info@bdutch.nl. Doorgaans heeft u binnen twee werkdagen reactie. Voor actuele openingstijden van de fabrieksshowroom kijkt u hier.