Solid Surface

Solid Surface is de verzamelnaam voor een groep duurzame oppervlaktematerialen. Dit geavanceerde materiaal bestaat uit 75% acryl-mineraalstof dat zich verbindt tot een opmerkelijk esthetisch en onderhoudsvriendelijk materiaal. Omdat het materiaal de eigenschap heeft dat het thermisch vervormbaar is kan bijna elke vorm gemaakt worden.

Solid Surface is uitstekend geschikt om sanitair producten van te maken omdat het geen poriën en naden heeft. Bovendien is Solid Surface bestendig tegen vocht, vlekken en zelfs chemische stoffen. Er trekt dus niets in en het is gemakkelijk schoon te houden. Perfect om de hygiëne te behouden in jouw design  badkamer, keuken of leefruimte!

B Dutch werkt uitsluitend met Solid Surface materiaal op basis van acryl zodat wij je kunnen garanderen dat jouw design product jarenlang mooi blijft. De lager geprijsde polyester gebonden Solid Surface varianten zullen binnen afzienbare tijd vergelen en passen hierdoor niet bij de visie van B Dutch.

Het team van ontwerpers heeft een standaard badkamer collectie ontwikkeld waar HI-MACS© de boventoon voert. Deze inspirerende producten zijn  te zien in onze webshop. Doordat wij niet werken met magazijnen en tussenpersonen kunnen we flink besparen op productiekosten. Hierdoor zijn we tot wel 70% goedkoper t.o.v. andere design merken.

Door te kiezen voor dit hoogwaardige en duurzame materiaal op acryl basis kunnen wij garant staan voor 15 jaar productgarantie.

NAADLOZE PERFECTIE

Omdat wij streven naar de beste kwaliteit voor een betaalbare prijs behoren wij tot de selectieve groep geregistreerde HI-MACS© verwerkers en zijn we lid van de Corian© Quality Network.  Leden binnen deze netwerken staan garant voor kennis en expertise, hebben de meest recente trainingen gevolgd en kunnen complexe ontwerpen verwerken en monteren. Kortom, absoluut iets waar wij trots op zijn!