RVS design kranen

B Dutch RVS design kranen collectie

Bij B Dutch staan we voor hoogwaardige interieurproducten voor een af-fabriek prijs. Daarom was het tijd om, naast onze huidige sanitair collectie van Corian wastafels, badkamermeubels, baden en Corian toiletfonteinen, de collectie aan te vullen met toonaangevende geborstelde RVS badkamerkranen!

Na een intensief onderzoeks- en ontwikkelingstraject zijn we heel trots dat we begin 2016 een mooie en zeer complete collectie kunnen presenteren van RVS wastafelkranen, RVS douchekranen, RVS badkranen en RVS toiletfonteinkranen. De geborstelde uitstraling van de RVS kranen sluit naadloos aan bij de mat witte Corian sanitair producten van B Dutch.

 

Betaalbare RVS kranen vindt u bij B Dutch

De roestvrijstalen kranen worden geproduceerd in één van de meest hoogwaardige fabrieken in Italië waar ook andere topmerken hun design kranen laten produceren. Omdat B Dutch de kranen af-fabriek inkoopt kunnen we de prijzen laag houden én kunt u profiteren van hoogwaardige betaalbare RVS designkranen! Daarnaast zijn het merendeel van onze kranen uit voorraad leverbaar en heeft u binnen enkele dagen uw design kranen in huis.

 

Meer weten over betaalbare RVS design kranen van B Dutch?

Wilt u meer weten over onze B Dutch RVS badkamerkranen? Neem dan eens een kijkje in onze webshop! Hier vind u de toonaangevende collectie roestvrijstalen kranen, direct uit voorraad leverbaar. De B Dutch RVS design kranen zijn ook te zien in onze fabrieksshowroom. Voor actuele openingstijden van onze fabrieksshowroom kijkt u hier. Natuurlijk kunt u ook altijd bellen voor meer informatie. Wij zijn maandag tot en met vrijdag telefonisch bereikbaar van 08:00 – 17:00 op 0485- 44 22 17.