B Dutch en ontwerpteam 2017-07-23T11:19:15+00:00

B DUTCH: creatief en innovatief

Toen Luciën van de Ven in 1999 zijn steenfabriek omvormde tot producent in badkamercomponenten in Belgisch hardsteen en eikenhout, kon hij niet vermoeden welke vlucht zijn onderneming zou nemen.

CON TACT
WEBSHOP

INNOVATIEVE DESIGN INTERIEURS

Anno 2017 ontwerpt en produceert Luciën van de Ven samen met zijn team van ontwerpers innovatieve design interieurs. Als Corian© Quality member en geregistreerd verwerker van HI-MACS© staat B Dutch hierdoor garant voor 18 jaar productgarantie. B Dutch is voortdurend op zoek naar nieuwe combinaties van materialen, vormen en productiemethoden waardoor het team altijd op de hoogte is van de laatste trends en mogelijkheden.

B DUTCH ONTWERP

Kenmerkend voor de ontwerpen zijn de strakke heldere lijnen gecombineerd met hoogwaardige materialen. Het materiaal Solid Surface ligt aan de basis van deze ontwerpen.

B Dutch ontwerpt rechtstreeks voor particulieren maar ook in opdracht van (interieur)architecten, aannemers, installateurs en speciaalzaken. Waar Luciën van de Ven zich voornamelijk richt op de grote totaal projecten van particulieren en zakelijke klanten adviseert het team van ontwerpers je graag over een design badkamer, keuken of  leefruimte. Op basis van jouw wensen vertaalt B Dutch deze naar een concreet ontwerp en uitvoering.

ZAKELIJK ONTWERP

B Dutch kent ook een grote zakelijke klantenkring, die onder leiding van Luciën van de Ven, vertrouwen op kennis en vakmanschap. Het geavanceerde machinepark stelt B Dutch in de gelegenheid grootschalige projecten aan te nemen en deze tot in perfectie uit te voeren.

Zo kun je de inbreng van B Dutch onder andere terugzien in de volgende (openbare) ruimtes:

– De Flint Theater, Amersfoort

– Hilton Hotel, Den Haag

– Hotel Roemer Visscher, Amsterdam

– Luxor Theater, Rotterdam

– Payvision, Hoofdkantoor Amsterdam

– Rijksmuseum, Amsterdam

– Schiphol Lounge, Amsterdam

– Technolution, Gouda

– Vondel Hotel, Amsterdam

– Van Gogh museum, Amsterdam

– Hoofdkantoor Unilever, Rotterdam

– Van der Valk Hotel, Lent/ Nijmegen

– Winkelcentrum Hoog Catharijne, Utrecht

– Kids II, Hoofdkantoor Amsterdam

B Dutch verwelkomt architecten en projectontwikkelaars graag in de speciaal ingerichte presentatieruimte om de mogelijkheden met Solid Surface en andere hoogwaardige materialen te ervaren.