Badkamers

Luxe badkamers ontworpen en geproduceerd door B Dutch

B Dutch is een Nederlands interieurbedrijf waar een team van ontwerpers, onder leiding van Luciën van de Ven, toonaangevende en duurzame sanitair producten ontwerpt en produceert. Kenmerkend voor de diverse producten zoals wastafels, badkamermeubels, baden en toiletfonteinen zijn de strakke heldere lijnen en eerlijke materialen zoals Solid Surface.

 

Ontwerp en productie onder één dak

B Dutch staat voor Nederlands design én Nederlands fabricaat! Dat is iets waar wij erg trots op zijn. In de eigen fabriek van B Dutch te Cuijk wordt zowel de toonaangevende collectie uit de webshop als de op aanvraag ontworpen producten geproduceerd. Doordat alle facetten van het ontwerp- en productieproces onder één dak plaatsvindt is er een optimale kwaliteitscontrole en nauwkeurig inzicht qua levertijd. Hierdoor kunnen wij altijd korte levertijden hanteren en heeft u doorgaans binnen 6 weken uw product of volledige badkamer in huis.

 

Bespaar tot wel 70% door af-fabriekprijzen

Doordat we alle facetten van ontwerp tot aan productie en verkoop in eigen beheer hebben kunnen we de toonaangevende producten in de webshop en de maatwerk ontwerpen tot wel 70% goedkoper aanbieden dan andere leveranciers. Zo geniet u van een de beste kwaliteit en de laatste design trends voor de laagste prijs!

 

Op zoek naar een maatwerk badkamer? Bezoek onze showroom!

Wanneer uw wens verder reikt dan de samengestelde sanitair collectie in de webshop is het ook mogelijk om te kiezen voor een maatwerk badkamermeubel, maatwerk wastafel, maatwerk bad, maatwerk douchebak of maatwerk toiletfontein. De ontwerpers bij B Dutch denken graag met u mee met om uw wensen te vertalen naar een passend ontwerp! Wij inspireren en adviseren u graag in onze fabrieksshowroom te Cuijk waar een aantal ontwerpen staan gepresenteerd in combinatie met bijzondere tegels, kranen, toiletpotten en spiegels. Neem voorafgaand aan uw bezoek ook zeker eens een kijkje in onze fotogalerie en droom weg bij de mogelijkheden die B Dutch biedt.

 

Enthousiast geworden over B Dutch?

Ziet u zichzelf al baden in een design badkamer? Neem dan contact op met B Dutch!  Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 08:00 – 17:00 via 0485-44 22 17. U kunt natuurlijk ook altijd een e-mail sturen naar info@bdutch.nl die wij doorgaans binnen twee werkdagen zullen beantwoorden. Voor actuele openingstijden van de fabrieksshowroom kijkt u hier.