BADKAMERS 2017-10-14T15:35:52+00:00

LUXE BADKAMERS by B DUTCH.

B DUTCH ontwerpt én produceert luxe maar betaalbare complete badkamers.

B DUTCH is een Nederlands interieurbedrijf waar een team van ontwerpers, onder leiding van Luciën van de Ven, werkt aan betaalbare toonaangevende- en duurzame badkamer ontwerpen. Kenmerkend voor onze design sanitair producten en complete badkamers zijn de strakke tijdloze heldere lijnen tegen minimalistische prijzen.

Een luxe badkamer samenstellen vanuit onze standaard collectie of uw eigen badkamer ontwerpen op maat?
B DUTCH kan beide aanbieden. Wij ontwerpen en produceren. We behoren tot een kleine selecte groep van officiële bedrijven die Quality verwerkers zijn van Solid Surface. Hierin combineren we de eindeloze mogelijkheden voor losse wastafels, badkamermeubels, ligbaden en toiletfonteinen of nog beter het ontwerpen en produceren van een complete badkamer.

CONTACT
WEBSHOP

TIJDLOZE COMPLETE BADKAMER!

Een luxe badkamer is tegenwoordig een must-have in uw interieur. Deze bestaat meestal uit een ligbad en/of separate douche, wastafel eventueel gecombineerd met een mooi badkamermeubelRVS badkamer kranen, tegelvloeren of -wanden en vaak een toiletcloset. Het unieke aan B DUTCH is dat wij al deze elementen aanbieden voor een complete badkamer. Tijdloos Design maar Nederlands betaalbaar! Een unieke formule. Een eigen fabriek in Cuijk, dat betekent ontwerp en productie onder een dak. Wat een gemak. B DUTCH ontwikkelt toonaangevende tijdloze design sanitair producten, aan te schaffen via de WEBSHOP.  Daarnaast realiseert B DUTCH maatwerk. In overleg met klanten maken wij graag een ontwerp. Doordat alle facetten op één locatie in Cuijk plaatsvinden kunnen wij korte levertijden hanteren en heeft u doorgaans binnen een korte periode uw product of volledige nieuwe tijdloze badkamer thuis!

BADKAMERMEUBELS

WASTAFELS

LIGBADEN

Hoe werken wij?

Bent u op zoek naar een partij die betaalbaar is? B DUTCH is een specialist op het gebied van keuken- en badkamerconcepten, zoals onder andere badkamer meubelen, badkamer wastafels en vrijstaande ligbaden maar ook badkamer baden mooi afgewerkt tussen twee muren. U vindt bij B DUTCH al een grote collectie ontwikkelde & geproduceerde interieur items die u zo “van de plank” mee kunt nemen.

Wanneer uw wens verder reikt dan onze mooie standaard design sanitair collectie, deze vindt u zien via onze WEBSHOP, is het ook mogelijk om te kiezen voor schitterend maatwerk. Een maatwerk badkamermeubelmaatwerk wastafelmaatwerk badmaatwerk douchebak of maatwerk toiletfontein. De ontwerpers bij B DUTCH denken graag met u mee voor een passend ontwerp! Wij inspireren en adviseren u graag in onze fabrieksshowroom te Cuijk waar een aantal ontwerpen staan gepresenteerd in combinatie met bijzondere houtenvloeren, wand- en tegelvloeren, RVS kranentoiletclosets, spiegels en verlichting. Enthousiast? Bezoek onze WEBSHOP voor impressies. Indien u vragen heeft of een bezoek wilt brengen aan onze fabriek en showroom vul dan dit contactformulier in of plan een afspraak via +31 (0)485-442217. Dan ziet u met eigen ogen onze hoogwaardige materialen en onze gepassioneerde vakmensen aan het werk.

Kopen via WEBSHOP

U kunt gemakkelijk via onze B DUTCH WEBSHOP bestellen, wij voldoen aan alle eisen voor een webwinkel. Koopt u via onze WEBSHOP dan ontvangt u een aankoopbevestiging. Binnen één werkdag wordt er contact met u gelegd om eventuele verdere details te bespreken. Na betaling en productie-tijd wordt het item door een goede vervoerder bij u thuis afgeleverd of u kiest er voor om uw bestelling zelf bij onze fabriek in Cuijk op te halen.

Maatwerk?

Indien u op onze producten het liefst een kleine maatwerk aanpassing zou willen doen of u kiest helemaal voor maatwerk of u wilt samen met ons een ontwerp maken, neem dan contact met ons op via dit formulier voor een afspraak of voor een offerte. Klik voor een algemene indruk van alle B DUTCH collecties eens op deze link.

Eigen fabriek & fabrieksshowroom; daardoor hele scherpe af-fabriek prijzen!

Hierdoor is B DUTCH in staat om tot wel 70% goedkoper te leveren dan vele andere aanbieders. Er zitten geen schakel tussen klant en fabriek. Een uniek concept. Bij ons krijgt u een voorstel gebaseerd op transparante eerlijke prijzen, hoogstaande kwaliteit en snelle levertijden! Wij adviseren u graag in onze fabrieksshowroom in Cuijk. Hier hebben we een aantal fraaie opstellingen die u zult doen verbazen over alle mogelijkheden! Wij laten u graag zien hoe wij produceren en welk afwerkingsniveau wij hanteren. U kunt via dit contactformulier een afspraak maken om langs te komen in Cuijk.

Na de definitieve bestelling ontvangt u (technische) tekeningen waarop wij uw akkoord vragen, hierna wordt uw bestelling bij ons in productie genomen. Binnen B DUTCH krijgt u één vast aanspreekpunt. Voordelen hiervan zijn korte lijnen, als klant houdt u ontwerp en productie bij één partij en kunt u altijd het productie-proces zelf blijven volgen.

BESPAAR AF-FABRIEK tot wel 70%!
Via WEBSHOP maar ook op maatwerk!