BADKAMERS 2017-07-23T12:44:48+00:00

LUXE BADKAMERS. ONTWORPEN EN GEPRODUCEERD DOOR B DUTCH

B Dutch is een Nederlands interieurbedrijf waar een team van ontwerpers, onder leiding van Luciën van de Ven, toonaangevende en duurzame sanitair producten ontwerpt en produceert. Kenmerkend voor de diverse producten zoals wastafels, badkamermeubels, baden en toiletfonteinen zijn de strakke heldere lijnen en eerlijke materialen zoals Solid Surface.

CON TACT
WEBSHOP

ONTWERP EN PRODUCTIE ONDER ÉÉN DAK

B Dutch is een Nederlands design label én is een Nederlands fabricaat! Dat is iets waar wij trots op zijn! In de eigen fabriek van B Dutch te Cuijk wordt de toonaangevende tijdloze product collectie uit de webshop geproduceerd. Daarnaast realiseert B Dutch ook een grote maatwerk collecties. In overleg met klanten maken wij graag een maatwerk ontwerp. Doordat alle facetten van het ontwerp- en productieproces onder één dak plaatsvindt is er een optimale kwaliteitscontrole en nauwkeurig inzicht qua levertijd. Hierdoor kunnen wij altijd korte levertijden hanteren en heeft u doorgaans binnen 6 weken uw product of volledige badkamer in huis.

BESPAAR

AF-FABRIEK

tot wel 70% ! 

Doordat we alle facetten; van ontwerp t/m productie en kwaliteitscontrole in eigen beheer hebben kunnen we de toonaangevende producten in de webshop en de maatwerk ontwerpen tot wel 70% goedkoper aanbieden dan andere leveranciers. Zo geniet u van de beste kwaliteit en de laatste design trends voor de laagste prijs!

Een maatwerk badkamer?

Wanneer uw wens verder reikt dan de samengestelde sanitair collectie in de webshop is het ook mogelijk om te kiezen voor een maatwerk badkamermeubelmaatwerk wastafel, maatwerk bad, maatwerk douchebak of maatwerk toiletfontein. De ontwerpers bij B Dutch denken graag met u mee met om uw wensen te vertalen naar een passend ontwerp! Wij inspireren en adviseren u graag in onze fabrieksshowroom te Cuijk waar een aantal ontwerpen staan gepresenteerd in combinatie met bijzondere houtenvloeren, wand- en tegelvloeren, RVS kranentoiletclosets en spiegels. Neem voorafgaand aan uw bezoek ook zeker eens een kijkje in onze fotogalerie en droom weg bij de mogelijkheden die B Dutch biedt.

Enthousiast?

Ziet u zichzelf al rondlopen in uw eigen betaalbare B Dutch design badkamer? Bezoek onze webshop voor impressies en indien u vragen heeft of een bezoek wilt brengen aan onze fabrieksshowroom vul dan het contactformulier in. vragen Ook bent u altijd van harte welkom om een kijkje te nemen in onze fabriek waar we onze hoogwaardige producten zelf verwerken met vakmensen. Ook zijn wij telefonisch bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 08:00 – 17:00 via 0485-44 22 17.

De B Dutch ontwerpen kenmerken zich door de strakke heldere lijnen gecombineerd met hoogwaardige materialen.

Luciën van de Ven, Eigenaar en ontwerper B Dutch