Badkamermeubel op maat 2017-07-21T14:32:23+00:00

Een badkamermeubel op maat? Dat kan bij B Dutch!

B Dutch geeft u de mogelijkheid uw badkamermeubel geheel naar uw wensen samen te stellen waardoor een badmeubel op maat binnen ieders handbereik is.U kunt kiezen om een badkamermeubel uit de toonaangevende badkamermeubel collectie in een aangepaste afmeting te laten maken of stel zelf uw maatwerk badkamermeubel samen.

Laat u inspireren in onze fabrieksshowroom en ervaar de mogelijkheden voor een maatwerk badkamermeubel

Wanneer u kiest om uw badkamermeubel op maat te laten maken kunt u tekeningen en ideeën naar B Dutch e-mailen. Wij zullen uw ontwerp bekijken en binnen een aantal werkdagen een passende offerte toesturen. Daarnaast inspireren wij u ook graag in onze fotogalerie en verwelkomen wij u in onze fabrieksshowroom. Hier tonen wij u enkele mogelijke combinaties van maatwerk badkamermeubels en de diverse materiaal opties. Zo kunt u kiezen voor een badmeubel in fineer, gespoten MDF of melamine. De maatwerk badkamermeubels van B Dutch hebben altijd een maatwerk wastafel van Solid Surface. Dit duurzame materiaal kent vele voordelen en geeft uw badkamermeubel op maat een eigentijdse en moderne uitstraling. Natuurlijk kunt u ook kiezen voor een volledig Solid Surface badkamermeubel waardoor u maximaal profiteert van dit bijzonder duurzame materiaal!

Ontvang uw badkamermeubel op maat binnen 6 weken!

Daarnaast heeft B Dutch ook een ontwerpsteam die u kan adviseren over uw badmeubel op maat. Zij denken graag met u mee met het mogelijke ontwerp. De jarenlange ervaring van B Dutch op het gebied van maatwerk zullen u doen verbazen! Met een interieurwerkplaats in huis en naastgelegen fabriek kunnen wij korte levertijden en scherpe af-fabriekprijzen hanteren. De prijzen voor een badkamermeubel op maat liggen in lijn met de prijzen die B Dutch hanteert voor badkamermeubelen in de webshop.

Vragen over een badkamermeubel op maat?

Voor vragen over een badkamermeubel op maat kunt u contact met ons opnemen.

CON TACT
WEBSHOP

DUURZAME KWALITEIT

Het eigen ontwerpersteam van B Dutch kan u helpen bij de inrichting van uw badkamer. In de fabrieksshowroom in Cuijk krijgt u een duidelijk beeld van onze badkamerconcepten. Neem ook een kijkje in de fabriek en zie dat onze vakmensen uitsluitend werken met de beste kwaliteit materialen. Omdat we alles in eigen huis hebben kunnen we u , in relatie tot de duurzame kwaliteit en hoogstaande afwerking, lage prijzen bieden.

Heeft u vragen over een badkamermeubel of wilt u een afspraak maken om de fabrieksshowroom te bekijken? Neem dan contact met ons op.

B DUTCH DESIGN

Proef de unieke sfeer van de B Dutch design badkamerconcepten. Maak een afspraak voor een bezoek aan onze fabrieksshowroom in Cuijk. 

Toonaangevende badkamermeubelen vindt u bij B Dutch

Bent u op zoek naar een badkamermeubel en wilt u kiezen uit een breed scala aan materialen, kleuren, indelingen en afmetingen? Dan bent u bij B Dutch aan het juiste adres. Wij ontwerpen en produceren toonaangevende sanitair producten voor zowel de zakelijke als particuliere klant. Het ontwerpersteam, onder leiding van Luciën van de Ven, houdt zich iedere dag bezig met het ontwikkelen van nieuwe badkamermeubels die te koop zijn in de webshop alsook het ontwerpen van specifieke aanvragen voor maatwerk badkamermeubels.

De beste kwaliteit, de laatste designs voor de laagste prijs

Bij B Dutch werken wij iedere dag hard om u de beste kwaliteit badkamermeubels te leveren voor de laagste prijs. Zo willen wij de laatste badmeubel trends beschikbaar maken voor een breder publiek zodat ook u kunt genieten van een prachtige badkamer. Daarnaast kunnen wij door eigen productie korte levertijden garanderen en heeft u binnen 6 weken uw (maatwerk) badkamermeubel in huis!

B Dutch werkt met duurzame materialen zoals Solid Surface

Kenmerkend voor de sanitair producten van B Dutch is het gebruik van het materiaal Corian®. De wastafels die wij vervaardigen voor de badkamermeubels zijn altijd gemaakt van Corian® of HI-MACS®. Door te werken met dit oersterke en hygiënische materiaal komt functionaliteit en esthetiek samen. Combineer deze mat witte wastafels met onderkasten uitgevoerd in RAL gespoten MDF, prachtige hout fineren of luxe melamine. Daarnaast kunt u ook kiezen voor een compleet  Corian®. Op deze manier profiteert u maximaal van de voordelen van dit bijzondere materiaal!

Maatwerk badkamermeubel of direct aankopen via de webshop?

B Dutch maakt het mogelijk om te kiezen uit een toonaangevende collectie badkamermeubels, te koop in de webshop, die garant staan voor design, kwaliteit en duurzaamheid. Daarnaast is het ook mogelijk om deze designs in een door u opgegeven afmeting te laten maken óf een compleet eigen maatwerk badkamermeubel te laten ontwerpen. Wanneer u kiest voor een badmeubel op maat heeft u alle vrijheid in het kiezen van materialen, kleuren en indelingen. Wij adviseren u graag in onze fabrieksshowroom te Cuijk. Hier hebben we een aantal fraaie opstellingen die u zullen doen verbazen naar de mogelijkheden! Uiteraard bent u ook van harte welkom in onze fabrieksshowroom wanneer u een badkamermeubel uit de webshop collectie wilt aanschaffen. Wij laten u graag zien hoe de badkamermeubels worden vervaardigd en welk afwerkingsniveau wij hanteren. Neem voorafgaande aan uw bezoek zeker eens een kijkje in onze fotogalerie.

De B Dutch ontwerpen kenmerken zich door de strakke heldere lijnen gecombineerd met hoogwaardige materialen.

Luciën van de Ven, Eigenaar en ontwerper B Dutch

Vragen over een badkamermeubel?

Heeft u vragen over een badkamermeubel of wilt u een afspraak maken om de fabrieksshowroom te bekijken? Neem dan contact met ons op. Wij zijn maandag tot en met vrijdag telefonisch bereikbaar van 08:00 – 17:00 op 0485 – 44 22 17. U kunt natuurlijk ook een email sturen naar info@bdutch.nl. Doorgaans heeft u binnen twee werkdagen reactie. Voor actuele openingstijden van de fabrieksshowroom kijkt u hier.